سرمقاله

شفافیت‌طلبی مجلس کنونی در سه اپیزود ‪/‬ محمدعلی وکیلی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • آغاز عملیات اجرایی فیبرنوری ایرانسل در ۲۰ شهر جدید
  • سیفی: تامین مالی زنجیره تامین از بهترین ابزار‌ها برای مقابله با ناترازی بانک‌هاست
  • فراخوان جدید طرح پژوهانه همراه اول برای حمایت از پایان‌نامه‌ها و طرح‌های پژوهشی
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 8468  |  صفحه ۶ | حوادث  |  تاریخ: 16 اردیبهشت 1402
    سرپرست شرکت کنترل ترافیک تهران عنوان کرد
    به ترافیک پایتخت عادت کرده‌ایم
    سرپرست شرکت کنترل ترافیک تهران با بیان اینکه ما به ترافیک تهران عادت کردیم و علت این عادت را به واژه‌ای با عنوان “فرهنگ ترافیکی نامناسب” گره زده‌ایم، از مقابله و رفع گره‌های ترافیکی قبل از ایجاد صف ترافیکی خبر داد و گفت: به دنبال شناسایی و رفع سریع عوامل ایجاد گلوگاه‌های ترافیکی در سطح معابر شهر هستیم.
    مسعود طبیبی در گفت وگو با ایسنا، در مورد برنامه‌ها و اولویت‌های شرکت کنترل ترافیک شهرداری تهران با بیان اینکه برای رفع سریع عوامل ایجاد گلوگاه‌های ترافیکی در سطح معابر شهر، همفکری با متخصصین و افراد خبره در عرصه مهندسی و مدیریت حمل و نقل و ترافیک در دستور کار قرار دارد تا از خدماتشان در راهبری مراکز پایش و مدیریت جریان ترافیک در سطح مناطق شهری بهره بریم، اظهار کرد: در این راستا از نظرات ارزشمند شهروندان در هر محله که شناخت خوبی از دلایل بروز گره‌های ترافیک در سطح محلات و نواحی شهری اطراف محل سکونت و یا محل کار خود دارند، استفاده خواهیم کرد.
    وی با اشاره به سابقه شرکت کنترل ترافیک تهران گفت: ما باید به شرایط اولیه شرکت کنترل ترافیک که شرکتی پیشتاز در امور الکترونیکی و مخابراتی بود، بازگردیم که برای تحقق این مهم نیازمند حمایت کلان مدیریت شهری از یک طرف و نهادهای تخصصی در عرصه حمل و نقل و ترافیک شهری از طرف دیگر هستیم.
    طیبی ادامه داد: برای ایجاد این حمایت، شرکت کنترل ترافیک تهران بایستی سرعت خود را اثبات کرده و شرایط نامناسب و غیرقابل قبول فعلی را با سعی و تلاش دو چندان همکاران خود، به حد قابل قبول برساند. بعنوان مثال از زمان عید نوروز تاکنون با کمک یکی از مجموعه‌های امداد خودرو در حال ارائه خدمات رایگان امدادی به خودروهای دارای نقص فنی در تونل‌های شهری هستیم. این مجموعه حاضر به همکاری در قالب SLA در داخل تونل‌های شهری بوده و پذیرفته‌اند که چنانچه زمان ارائه خدمات امدادی برای خروج رایگان خودروهای خراب کمتر از ۱۰ دقیقه باشد هزینه کامل خدمات را از شهرداری دریافت خواهند کرد، اما چنانچه این زمان از ۱۰ دقیقه تا ۲۰ دقیقه باشد، نرخ کامل خدمات را از شهرداری دریافت نکرده و چنانچه خدمات به انتظار ۲۰ دقیقه‌ای و بیشتر امدادخواه منجر شود در ازای ارائه خدمات هیچ هزینه‌ای را از شهرداری مطالبه نکنند که آمارهای موجود، نشان می‌دهد که تقریباً در بیش از ۷۵ درصد عملیات‌ها، زمان انتظار مخاطبان برای دریافت خدمات کمتر از ۱۰ دقیقه بوده و این یعنی سرعت عمل بیشتر در استفاده از ظرفیت عبور تونل‌ها، کاهش نگرانی کاربران حین تردد در شبکه معابر شهر به ویژه در تونل‌های شهری، ارائه چنین خدماتی حداقل طی یکسال گذشته، بیانگر تفاوت در نحوه ارائه خدمات به کاربران است. به همین دلیل جا دارد از خدمات کلیه همکاران تلاشگر در مراکز مدیریت ترافیک تونل‌ها و پل صدر و همچنین گروه همکار امدادخودرو مورد اشاره، تقدیر و تشکر داشته باشم.
    طبیبی با بیان اینکه یکی از اولویت‌های اصلی شرکت کنترل ترافیک تهران رفع سریع گلوگاه‌های ترافیکی است، گفت: یکی از اهداف اصلی ما رفع سریع گلوگاه‌های ترافیکی و روان‌سازی بیشتر جریان ترافیک است، چرا که ظرفیت موجود معابر به صورت حداکثری در حال استفاده است و اگر انسدادهای مقطعی سریعاً حل و فصل نشود می‌تواند صف‌های ترافیکی زیادی ایجاد کند. به همین دلیل سعی کردیم که با اتکا به فعالیت همکارانمان در مراکز مانیتورینگ، رخدادهای ترافیکی را سریع شناسایی و رفع کنیم.
    وی با بیان اینکه متاسفانه در چند سال اخیر مرکز کنترل ترافیک صرفاً به یک مرکز اطلاع‌رسانی تبدیل شده که فقط اعلام‌کننده بار ترافیکی معابر و بزرگراه‌ها بوده است، ادامه داد: این در حالیست که در دنیا مراکز کنترل ترافیک، مدیریت پویا و لحظه‌ای جریان ترافیک را بر عهده دارد نه اینکه صرفاً حالت اطلاع‌رسانی داشته باشند.