سرمقاله

سه عامل اصلیِ موفقیت ‪/‬ محمد علی نویدی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • الزام قانونی صنایع به تامین برق سبز؛ راهنمای عبور از جریمه‌های سنگین شبکه سراسری
  • سایت لوکو ایران (locoiran) | مرجع فروش روباکس روبلاکس
  • سهامداران خودرو۴۵ چه کسانی هستند؟
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 42381  |  صفحه ۱۰ | تولید و تجارت  |  تاریخ: 23 به‍ 1403
    ضرورت همکاری جدی مردم در مصرف گاز
    پایداری شبکه گاز کشور نیازمند همکاری جدی مردم در مدیریت مصرف است.
    معاون وزیر نفت با اشاره به افزایش بی‌سابقه مصرف گاز به دلیل موج سرمای گسترده، هشدار داد: پایداری شبکه گاز کشور نیازمند همکاری جدی مردم در مدیریت مصرف است.
    سعید توکلی افزود: با توجه به افزایش مصرف گاز نسبت به سال گذشته در همین روز که نزدیک به ۱۲۰ میلیون مترمکعب افزایش مصرف در بخش خانگی، تجاری و صنایع جزء را نشان می‌دهد، از همه هموطنان درخواست دارم با رعایت دمای رفاه در منازل (۱۸ تا ۲۱ درجه سانتی‌گراد)، پوشیدن لباس‌های گرم، پوشاندن دریچه‌های کولر، استفاده از درزگیر‌ها و پیوستن به پویش «دو درجه کمتر»، ما را همراهی کنند تا همانند همیشه، از این دوره سرما و یخبندان نیز به سلامت عبور کنیم.
    وی تاکید کرد: مدیریت مصرف از سوی هموطنان به ما کمک می‌کند تا بتوانیم گاز بیشتری به نیروگاه‌ها و بخش مولد تحویل دهیم که این مهم، منجر به استفاده کمتر نیروگاه‌ها از سوخت مایع و در نتیجه، کاهش آلودگی هوا می‌شود.