سرمقاله

معجزه‌ای به نام گفت‌وگو / آرین احمدی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
  • ارزان ترین سری لپ تاپ های بازار ایران کدامند
  • قهوه از چه چیزی درست می‌شود؟
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 18023  |  صفحه ۵ | جهان ورزش  |  تاریخ: 11 آبان 1402
    مدیرعامل صندوق در «همایش استانی شهر، روستا و عشایر» استان البرز عنوان کرد :
    نظام بیمه اجتماعی؛ عامل توسعه و رفاه کشور
    بیت اله برقراری در «همایش استانی شهر، روستا و عشایر» استان البرز که با حضور مجتبی عبداللهی استاندار البرز، فرمانداران، شهرداران، بخشداران و اعضای شورای شهر استان البرز برگزار شد، شرکت کرد
    به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر، مدیرعامل صندوق طی سخنانی در همایش فرمانداران، بخشداران و دهیاران استان البرز به اهمیت نظام بیمه اجتماعی کشور پرداخت و گفت: برای رسیدن به عدالت اجتماعی و توسعه اقتصادی، بایستی چتر بیمه ای را گسترش داده و فرهنگ بیمه ای را رواج دهیم. بیت اله برقراری نظام بیمه اجتماعی را در کنار هزینه‌هایی که دارد، درآمدزا عنوان کرده و اظهار داشت: نظام بیمه اجتماعی می‌تواند به توسعه همه جانبه ملی کمک کند و بایستی در اولویت برنامه‌های توسعه سیاسی، اجتماعی و فرهنگی قرار گیرد و این قابلیت را دارد که از طریق ایجاد درآمد،هزینه کمتری داشته باشد و باعث توسعه رفاه اجتماعی وپاسخگویی به نیازهای مادی و معنوی انسانها را در کنار یکدیگر در نظر بگیرد. مدیرعامل صندوق ایجاد زمینه‌های استقلال اقتصادی و پرهیز از اعطای کمک‌های مستقیم را در رشد معنوی و نهایتاً توسعه اجتماعی جامعه مؤثر دانست و بیان داشت: یکی از نیازهای اساسی نظام بیمه اجتماعی کشور برخورداری از یک نظام بیمه اجتماعی فراگیر است که همه بخش‌های رفاه اجتماعی را در بر گیرد و دستگاه‌های قانون گذار و مجری بایستی به ایفای نقش بپردازند.
    برقراری نظام‌های بیمه‌ای و منابع در اختیار آنها را در ایجاد یک قدرت مالی و حضور در سرمایه‌گذاری‌های پرسود،توانمند ارزیابی کرده و گفت: رویکرد و قالب در نظام‌های پیشرفته بیمه اجتماعی،استقرار نظام‌های چند لایه‌ است که همه گروه‌های جمعیتی را پوشش می‌دهد؛در واقع با لایه بندی نظام بیمه‌ای امکان ارائه حمایت‌های اجتماعی در لایه اول،اجرای بیمه‌های اجتماعی در لایه دوم و در نهایت حضور بیمه‌های خصوصی و تجاری مبتنی بر پس اندازهای فردی، در لایه سوم وجود دارد. به این ترتیب الگوهای پیشرفته نظام بیمه‌ای، عدالت اجتماعی و برخورداری از رفاه،متناسب با ظرفیت‌ها و قابلیت افراد فراهم شده است و قدرت انتخاب افراد را در جامعه افزایش می دهد و این یعنی هر کدام از لایه های نظام بیمه ای با سطح حمایتی مشخص و منطبق با سطح توانایی و جایگاه افراد جامعه فراهم می‌شود. برقراری در ادامه به نقش بیمه ها در جوامع تأکید کرده و افزود: از آنجایی که بیمه زمینه رشد و توسعه را فراهم می‌کند به لحاظ ماهیت، مانع از ایجاد فاصله طبقاتی می‌شود و در نتیجه موجب کاهش آسیب های اجتماعی در سطح جامعه می گردد. مدیرعامل صندوق نقش محوری آموزش در توسعه فرهنگ بیمه ای کشور را اجتناب ناپذیر عنوان کرده و گفت: با توجه به زمان طولانی لازم برای شکل‌گیری تحولات فرهنگی، استفاده از روش‌های راهبردی برای فرهنگ سازی و توسعه بیمه، با شناخت نقاط قوت و ضعف فرهنگ ملی و برنامه‌ریزی لازم،الزامی است.
    وی به رابطه مستقیم و تعیین کننده بین گسترش بیمه و درجه توسعه اقتصادی کشورها اشاره کرده و اظهار کرد: توسعه اقتصادی پایدار، به شرایط با ثبات و اطمینان بخش وابسته است. بر همین اساس بیمه به عنوان یکی از ارکان مهم برای از بین بردن یا کاهش خطر در فعالیت‌های اقتصادی و امنیت سرمایه‌گذاری و در نهایت افزایش تولید در کشور نقش بسزایی دارد.
    برقراری گسترش فرهنگ بیمه را موجب جهش بازار،آرامش خاطر و تسهیل و تسریع در امر سرمایه‌گذاری دانست و گفت: بیمه هزینه نیست بلکه نوعی سرمایه‌گذاری است و مردم بایستی از مزایای آن آگاه شوند. بیمه از جنبه رفاه مادی و آسایش فکری حائز اهمیت است و گسترش چتر بیمه موجب ارتقاء درجه خود اتکایی افراد، کاهش هزینه‌های دولتی، مصرف هزینه‌ها در امور زیربنایی و رشد و توسعه اقتصادی کشور می گردد.
    بیت اله برقراری در پایان،ضمن اشاره به مزایا و خدمات صندوق، جامعه هدف صندوق را مولد و حافظان امنیت غذایی،فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و امنیت مرزها معرفی کرده و گفت: به فرموده حضرت امام خمینی(ره)،کشاورزان،روستائیان و عشایر ذخایر انقلاب هستند و پای آرمان ها و ارزش‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایستاده‌اند.
    مدیرعامل صندوق به برخی اقدامات ارزشمند صندوق اشاره کرده و گفت: انجام محاسبات بیمه‌ای و تضمین ضریب پشتیبانی تا ۲۰ سال آینده، افزایش ضریب پوشش بیمه اجتماعی، جذب بیش از ۶۱۳ نفر هزار بیمه‌شده جدید، تمدید بیمه‌پردازی بیمه‌شدگان جدید ۸۲ درصد، افزایش سهم پوشش بیمه بانوان به ۴۱ درصد، افزایش ۴۳ درصدی میانگین دریافتی مستمری‌بگیران، اجرای طرح پرداخت ۲۲ هزار فقره تسهیلات به مستمری بگیران، اجرای طرح بیمه تکمیلی درمان مستمری بگیران، بخشی از عملکرد صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر در دو سال گذشته است.