سرمقاله

آتش‌بس انسانی و آزادی اسرا و ادامه آتش‌بس ‪/‬ سیف الرضا شهابی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • حضور ایرانسل در تلکام ۱۴۰۳ با شعار جریانی به سوی هوشمندی
  • آغاز طرح زمستانی «ایرانسل‌من»
  • بسته تخفیفی ایرانسل به مناسبت روز مادر و روز پدر
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 19509  |  صفحه ۸ | بازار و سرمایه  |  تاریخ: 06 آذر 1402
    کاهش 38 درصدی مطالبات غیرجاری نسبت به کل تسهیلات بانک توسعه صادرات ایران
    معاون اعتبارات بانک توسعه صادرات ایران از کاهش 38.22 درصدی نسبت ( NPL) بانک در پایان شهریورماه در مقایسه با خرداد ماه سال جاری خبر داد.به گزارش روابط عمومی بانک توسعه صادرات ایران، رضا ساعدی فر گفت: نسبت (NPL) بانک در خردادماه سال جاری بالغ بر 26.70 درصد بوده که در شهریورماه به 16.49 درصد رسیده که بیانگر کاهش 38 درصدی نسبت مانده مطالبات غیر جاری به کل مانده تسهیلات بانک است.
    وی این دستاورد را حاصل تغییر رویکردهای اعتباری در مدیریت جدید بانک و پیگیری و تلاش کلیه ارکان اعتباری بانک دانست و افزود: نسبت مطالبات غیرجاری به کل تسهیلات پرداختی (NPL)، یکی از مهمترین شاخص های ارزیابی عملکرد بانک هاست، به طوری که بانک مرکزی با حساسیت ویژه ای، این موضوع را رصد می کند.
    معاون اعتبارات بانک توسعه صادرات ایران بر پیگیری و وصول مطالبات توسط تمام ارکان اعتباری بانک تاکید و خاطرنشان کرد: ارائه تسهیلات و خدمات به مشتریان با رویکرد اولویت دهی به تأمین مالی مشتریان صادراتی و شرکتهای دانش بنیان انجام می شود.
    ساعدی فر در ادامه به تشریح گزارش عملکرد اعتباری شش ماهه بانک در سال جاری پرداخت و اظهار داشت: بالغ بر 82 هزار و 870 میلیارد ریال تسهیلات ریالی و 29 میلیون دلار تسهیلات ارزی به مشتریان پرداخت شده است.
    به گفته معاون اعتبارات بانک توسعه صادرات ایران، 5 هزار و 420 میلیارد ریال از تسهیلات اعطایی در شش ماهه اول سال به شرکت های دانش بنیان و بالغ بر 22 هزار و 257 میلیارد ریال نیز به شرکت های کوچک و متوسط تخصیص یافته است.
    وی با اشاره به تخصیص کامل سهمیه تسهیلات قانون جهش مسکن، 800 میلیارد ریال در قالب اعطای نیابت به بانک مسکن تا پایان سال 1401، اظهارداشت: سهمیه تسهیلات تکلیفی یاد شده در سال 1402 برای این بانک تعیین نشده است.
    ساعدی فر جذب منابع کم هزینه و افزایش درآمد بانک را از سیاست های اعتباری مهم در مدیریت جدید خواند و ادامه داد: این سیاست بطور جدی مبنای تصمیم‌گیری در تمامی فعالیت‌های شعب و ستاد قرار گرفته است.
    معاون اعتبارات بانک توسعه صادرات ایران اذعان داشت: نظارت بر مصرف صحیح منابع بانک در فعالیت‌های تولیدی و صادراتی مشتریان با تمرکز بر هزینه کرد تسهیلات از محل حسابهای مشتری نزد بانک، به‌منظور حصول اطمینان از برگشت به‌موقع منابع و بکارگیری مجدد آن در چرخه فعالیت‌های اقتصادی از دیگر برنامه های اعتباری بانک است.
    وی یادآور شد در حال حاضر شش طرح بزرگ و ملی با عاملیت و تامین مالی بانک توسعه صادرات ایران در کشور در حال اجراست که با استعانت از پروردگار و تلاش همکاران، دو طرح از این طرح ها تا پایان سال جاری به بهره برداری خواهد رسید.
    ساعدی فر با اظهار امیدواری برای به بهره برداری رسیدن سه طرح بزرگ دیگر در سال 1403، گفت: راه اندازی این طرح ها موجب افزایش ظرفیت صادرات غیر نفتی و اشتغالزایی در کشور خواهد شد.