سرمقاله

عبور از آزمون و خطا در اقتصاد ‪/‬ ژوبین صفاری

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • جشنواره بهارانه جیب‌جت ایرانسل با جوایز میلیونی
  • استرس کنکور از بین نمی‌رود، ولی مدیریت چرا؛ پیشنهاد فولیتو چیست؟
  • درباره برنامه سفر سه‌ روزه به قشم
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 21765  |  صفحه ۲ | سیاست روز  |  تاریخ: 17 دی 1402
    در مراسمی با حضور فرمانده کل سپاه صورت گرفت
    الحاق ناو «ابومهدی المهندس» و ۱۰۰ شناور موشک‌انداز به نیروی دریایی سپاه
    مراسم الحاق ناو ابومهدی المهندس و ۱۰۰ فروند شناور موشک‌انداز تندرو به نیروی دریایی سپاه با حضور فرمانده کل سپاه در بندرعباس برگزار شد.
    سردار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه در این مراسم گفت: این الحاق ادامه الحاق‌های یازده‌گانه گذشته و در راستای ادامه تولید قدرت است.
    سردار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران هم در این مراسم با بیان این‌که «با ورود سامانه‌های جدید به نیروی دریایی سپاه، رخسار نوینی از مدرن‌شدن قدرت دریایی سپاه را شاهد خواهیم بود»، اظهار کرد: اساس کار ما بر تأثیر اصول دکترینی بر توسعه قدرت و تأثیر راهبردها بر گسترش قدرت که محصول تلاقی دکترین دفاع دریایی ما با راهبرد آن است.
    وی تأکید کرد: جمهوری اسلامی با درک واقعیت اهمیت دریا به عنوان صحنه کلیدی و سرنوشت‌ساز نبرد به تشکیل و توسعه و تکمیل یک قدرت دریایی متفاوت از قدرت‌های مرسوم دریایی همت داشته که در ارتش و سپاه انجام شده است. این گسترش و تقویت با این پیشفرض طراحی شده که ما با بزرگترین قدرت‌های دریایی عالم درگیر خواهیم بود.
    شناور گشتی رزمی ابومهدی المهندس مبتنی بر نیازهای عملیاتی نیروی دریایی سپاه توسط جوانان متخصص داخلی و با همکاری شرکت‌های دانش بنیان طراحی و تولید شده است.
    این شناور رادارگریز با بهره‌مندی از چهار موتور دریایی، دارای قابلیت دریانوردی بردبلند با سرعت بالای ۳۷ گره دریایی و قدرت بالا در مانور است.
    قابلیت حمل و فرود و برخواست پهپاد عمودپرواز (VTOL) و امکان پرتاپ پهپاد رزمی در روز و شب از دیگر قابلیت‌های این شناور است. این شناور برای دفاع هوایی و مقابله با اهداف متخاصم، مجهز به سامانه کشف و رهگیری و پرتابگرهای دریاپایه و سامانه‌های خودکار و نیمه خودکار توپ‌های ۲۰ میلیمتر و ۳۰ میلیمتر است.
     شناور شهید ابومهدی المهندس برای انهدام اهداف سطی متخاصم نیز مجهز به پرتابگر موشک‌های کروز سطح به سطح ترکیبی (از ۳۵ تا ۷۵۰ کیلومتر) است. این شناور مجهز به فضای پزشکی و تجهیزات کامل امدادی است.
    ویژگی‌های ناو «ابومهدی»
     سردار علیرضا تنگسیری در مراسم الحاق ناو «ابومهدی المهندس» و ۱۰۰ شناور موشک‌انداز تندرو به نیروی دریایی سپاه که در بندرعباس برگزار شد، با تسلیت شهادت ۸۹ نفر در حادثه تروریستی کرمان، اظهار کرد: قطعاً ما از این دشمنانی که عزیزان ما را به شهادت رساندند انتقام خواهیم گرفت. امروز مفتخریم که خدمت هموطنان عزیزمان امکاناتی را رونمایی کنیم تا برای انتقام از خفاشان خون‌خواری که عزیزان ما را در کرمان به شهادت رساندند، به کار گرفته شوند.
    وی افزود: در دوازدهمین آیین الحاق نیروی دریایی سپاه مفتخریم که ادامه الحاق‌های یازده‌گانه پیشین است را با تکمیل قدرتی که فرمانده کل قوا تاکید داشتند پیش ببریم.
    تنگسیری با اشاره به ویژگی‌های ناو ابومهدی المهندس اظهار کرد: در این الحاق شناور گشتی‌ - رزمی ابومهدی المهندس که شناوری پیشرفته است، سرعت ۳۷ گره دریایی دارد و می‌تواند موشک‌های سطح به سطح با برد ۳۵ کلیومتر تا ۷۵۰ کیلومتر را رونمایی کنیم.
    وی افزود: موشک‌های سطح به هوای «کوثر» و رادار سه‌بعدی که اهداف هوایی را می‌تواند بگیرد از سازه‌های نیروی دریایی سپاه است و افتخاری است که ما روی این شناور پوشش هوایی کوثر را داشته باشیم.
    فرمانده نیروی دریایی سپاه تاکید کرد: این شناور از سه عرشه ساخته شده و در مجموع ۱۲ متر از سطح آب ارتفاع دارد. این شناور قادر است ۲ هزار مایل دریایی دریانوردی داشته باشد و ۱۴ روز به صورت مداوم امکان حضور در دریا دارد. بدنه این شناور رادارگریز است. این شناور با چهار موتور پیش‌رونده قادر است در امواجی در فورس ۶ حضور داشته باشد و در فورس پنج عملیات انجام دهد.
    تنگسیری تاکید کرد: افتخار می‌کنیم این شناور در درون کشور توسط شرکت دانش‌بنیان وطنی طراحی و ساخته شده است. نیروی دریایی سپاه سه شرکت دانش‌بنیان شناوری را فعال کرده‌ایم که شناورهایی با بدنه آلومینیوم و کربن و طول ۶۸ متر به پایین بسازند که در امواج بالا دوام آورد.
    فرمانده نیروی دریایی سپاه یادآور شد: پوشش هوایی با موشک‌های کوثر روی شناورهای کلاس‌های «طارق» و «عاشورا» نصب کرده‌ایم. راکت‌انداز ۱۰۷ تا الان سلاح طارق بود که به موشک ۱۸۰ کیلومتر برد تبدیل کردیم که در نیروی دریایی سپاه ساخته و نصب شد.
    وی گفت: موشک‌های کوثر روی شناور عاشورا با رادار سه‌بعدی و بردهای مختلف قادر است در فواصل بسیار بالا با شناور بسیار کوچک عاشورا، قادر است هواپیماها، بالگردها و موشک‌های کروز دشمن را هدف قرار دهد.
    تنگسیری یادآور شد: همچنین شناورهای شناسایی هم در این الحاق وارد سازمان و تحویل یگان‌های شناسایی و اطلاعات ما می‌شوند. ۲۸ فروند شناورهای اژدرافکن با سرعت بالا را وارد سازمان می‌کنیم و تجهیزات دفاع ساحلی و دفاع از جزیره را که شامل راکت‌اندازهای ۸ لول و ۴۰ لول و خمپاره‌اندازهای اتوماتیک را وارد سازمان می‌کنیم که ساخت وزارت دفاع است.
    وی تصریح کرد: برای تولید قدرت زمین‌ها و امکانات خود را هم فروخته‌ایم تا این محصولات تولید شود و در مقابل دشمن دستمان خالی نباشد چراکه مهمترین مولفه ما ارتقا توان رزم است.