سرمقاله

خوش‌شانسی حسن روحانی / محمدعلی وکیلی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • با مهمانان برنامه 1001 شبکه نسیم بیشتر آشنا شوید!
  • خدمات دیجیتال رایگان ایرانسل برای مشترکان فیبر نوری
  • با مترو به کدام جاذبه‌های استانبول دسترسی داریم؟
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 22876  |  صفحه ۴ | فرهنگ و هنر  |  تاریخ: 07 بهمن 1402
    دوازدهمین جشنواره مد و لباس فجر پایان یافت
    مراسم اختتامیه دوازدهمین جشنواره مد و لباس فجر عصر امروز پنجشنبه پنجم بهمن ماه در تالار وحدت برگزار شد. وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در جریان این مراسم تاکید کرد، مهمترین ویژگی جشنواره مد و لباس امسال مردمی بودن است.
    به گزارش ایسنا، در ابتدای این مراسم سجاد لطفی، دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس دقایقی سخنرانی کرد. او ضمن خیرمقدم و تشکر از اعضای کارگروه ساماندهی مد و لباس و اهالی حوزه مد و پوشاک به خصوص در سطح استانی اظهار کرد: ابتدا که این مسئولیت را برعهده گرفتم با چند مسئله از جمله عدم اتصال بین حلقه‌های زنجیره ارزش پوشاک مواجه شدیم؛ پیش‌تر این نقد وارد بود که حتی آثار برگزیده در ویترین جشنواره به بازار نمی‌رسد. بر همین اساس سعی کردیم این زنجیره را ایجاد و تقویت کنیم؛ اولین حلقه این زنجیره طراحان هستند.
    او ادامه داد: بر همین اساس باید اطلاعاتی منسجم از طراحان وجود می‌داشت که به همین جهت سامانه جامع طراحان ایجاد شد؛ عضویت در این سامانه شرط حضور در جشنواره‌های موجود نیز هست. این سامانه باعث ایجاد هویت رسمی برای طراحان شد.
    لطفی گفت: پایه‌ریزی درخصوص نظام رتبه‌بندی طراحان نیز صورت گرفت که خود بستری برای توانمندسازی و دانش‌افزایی است.
    او افزود: مسئله دیگر عدم ارتباط طراحان با صنعت بود که در این زمینه چند تدبیر اتخاذ شد. از جمله این تدابیر طراحی مدارس نوین طراحی و بازبینی دستورالعمل جشنواره مد و لباس فجر بود که تفاوت آن با سال‌های گذشته مشاهده می‌شد.
    به گفته او تقویت جوایز این جشنواره نیز در جشنواره امسال در دستور کار بوده است.
    لطفی اظهار کرد: تدبیر دیگری که اندیشیده شد ایجاد شناسه یکپارچه مد و لباس شیما بود که به شناسه کالا در سامانه جامع تجارت متصل شده تا شامل حمایت‌های وزارت صمت نیز باشد. شیما موجب فعالیت در زمینه تولید و حفظ مالکیت معنوی آثار نیز می‌شود.
    او ضمن تاکید بر اهمیت فعالیت در زمینه مد و لباس در سطح استانی گفت: نقطه ثقل رقابت ما در رقابت جهانی تنوع فرهنگی ما است و در این دوره بیش از ۵٠ درصد آثار از استان‌ها انتخاب شدند و این موجب افتخار ماست.
    دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس فجر ادامه داد: بازآفرینی نشان با افتخار ساخت ایران نیز از افتخارات ماست که با همکاری اتاق‌های اصناف استانی اهدا خواهد شد.
    لطفی گفت: بیش از ٢٣ کارگاه را در استان‌ها برگزار کردیم و در بعضی از استان‌ها مانند جنوب کرمان دو بار کارگاهی را با بیش از ۶٠٠ شرکت‌کننده داشتیم. تلاش شد که کنش‌گری فعالی را شاهد باشیم. همچنین رویداد مد مقاومت، مد پایدار و ... را داشتیم و در آینده در شیراز نیز شاهد برگزاری جشنواره بین‌المللی خواهیم بود.
    به گفته وی این رویداد بین‌المللی از خرداد ماه در شهر شیراز برگزار می‌شود که فراخوانی در این خصوص از اوایل اسفند ماه صورت خواهد گرفت و پذیرای حدود ٢٠ کشور در زمینه مد و فشن خواهیم بود.
    در ادامه کلیپی از نگار خدایی، توانیاب طراحی لباس پخش شد و سپس قادری (رییس سازمان بهزیستی)، یعقوبی (مدیرکل دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی کشور) و سیدمجید امامی (دبیر شورای فرهنگ عمومی) از او تقدیر کردند.
    در همین زمینه قادری رییس سازمان بهزیستی اظهار کرد: نگار خانم را دیدیم. می‌خواهم بگویم که روح نوگرایی در هنر را داشتند؛ این بزرگوار و پدر و مادرشان.
    امیدواریم از این ظرفیت‌سازی جدید برای همه افراد دارای معلولیت فرهنگ‌سازی کنیم.