سرمقاله

تعرض به مسجد الاقصی ‪/‬ سیف الرضا شهابی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • حضور ویستا در هجدهمین کنفرانس ملی و چهاردهمین کنفرانس بین‌المللی مدیریت فناوری و نوآوری
  • برگزاری دومین کنفرانس مهندسی و مدیریت فرآیندهای سازمانی با حمایت همراه اول
  • آغاز ثبت‌نام دوازدهمین دوره کارآموزی همراه اول
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 2879  |  صفحه ۲ | سیاست روز  |  تاریخ: 18 دی 1401
    قطعی اینترنت به دلیل برگزاری کنکور معنایی ندارد
    یک عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: معنایی ندارد به دلیل برگزاری کنکور، اینترنت در کل کشور قطع شود؛ اگر هم بنا به قطعی اینترنت باشد باید در محدوده حوزه های برگزاری آزمون و در یک شعاع خاص آن منطقه اعمال شود.
    محمد وحیدی در گفت و گو با ایسنا در واکنش به طرح موضوع قطع اینترنت سراسری به دلیل برگزاری کنکور گفت: سازمان سنجش در دو سال گذشته و در برگزاری کنکور اقدام خوبی در راستای ردیابی برخی از تجهیزات الکترونیکی انجام داد؛ بدین شکل که در محل برگزاری حوزه آزمون کنکور سیستم های ردیابی تعبیه شد تا در صورت وجود تجهیزات مربوطه آن ها را کشف کنند.
    وی ادامه داد: اخیرا پیشنهادی برای قطعی اینترنت در سطح کشور در روزهای برگزاری کنکور به ویژه در حوزه هایی با تراکم بیشتر داوطلبان مطرح شده است البته که وزارت ارتباطات اعلام کرده می تواند در شعاع و محدوده نقاط برگزاری آزمون، اینترنت را قطع کند در این صورت عملا در آن محدوده، سیگنال‌های ورودی و خروجی اینترنت دریافت نمی شود.
    این عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: اگر عملکرد ابزارهای ردیابی برخی از تجهیزات الکترونیکی مورد تایید سازمان سنجش است، دیگر قطع اینترنت در آن حوزه‌ها معنا ندارد اما اگر به ابزارهای خودشان اطمینان ندارند و احتمالا باعث نگرانی می شود، این کار انجام شود.
    وی در جمع بندی بیان کرد: بر این اساس قطعی اینترنت در کل کشور به دلیل برگزاری کنکور معنایی ندارد لذا پیشنهاد کمیسیون آموزش و تحقیقات این است که اینترنت نقطه‌ای و در محدوده حوزه‌های برگزاری کنکور قطع شود و کنکور هم در روزهای جمعه برگزار شده تا با قطع نقطه ای اینترنت، کسب و کار مردم دچار آسیب نشود.
    این نماینده مجلس شورای اسلامی همچنین با اشاره به محدودیت های اجتماعی همچون ممنوعیت تردد خودرو در برخی از کشورها در زمان برگزاری کنکور گفت: اعمال محدودیت‌ها فقط مختص کشور ما نیست مثلا در کره، بوق زدن در روز برگزاری کنکور ممنوع است و در تعداد دیگری از کشورها کنترل‌های رفت و آمد، آلودگی‌های صوتی و محیطی اعمال می شود؛ طبیعتا برای کمک به داوطلبان باید آرامش نسبی اجتماعی را ارتقا داد.
    وحیدی در پایان با اشاره به اعلام سازمان سنجش برای برگزاری آزمون مجدد برای برخی از داوطلبان کنکور، گفت: سازمان سنجش بعد از اعلام نتیجه کنکور با استناد به ماده ۱۱ بررسی تخلفات، برخی از داوطلبان را به دلیل تشابهات پاسخنامه ملزم به برگزاری آزمون مجدد کرده اما اگر سازمان سنج به افرادی مشکوک است، اعلام نتیجه کنکور آنها را منوط به بررسی نهایی کند نه اینکه نتایج اعلام شده و بعد بررسی‌ها را انجام دهند؛ اگر هم این تشابهات پاسخنامه به دلیل استفاده از ابزارهای الکترونیکی باشد یعنی عملکرد ردیاب‌ها درست نیست. این وضعیت به معنای قرار دادن داوطلبان در یک پاردوکس است.