سرمقاله

انتخابات، کتمان موفقیتهای اقتصادی دولتهای دیگر و ثبت آن به نام خود / مرتضی عزتی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
  • ارزان ترین سری لپ تاپ های بازار ایران کدامند
  • قهوه از چه چیزی درست می‌شود؟
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 30325  |  صفحه ۳ | جامعه  |  تاریخ: 06 تیر 1403
    ​ضرورت مقابله با ۵ میلیارد هکتار عرصه بیابان‌زایی در ۱۱۰ کشور
    معاون وزیر جهاد کشاورزی مقابله با ۵ میلیارد هکتار عرصه بیابان‌زایی در ۱۱۰ کشور جهان را نیازمند همدلی و همکاری بین کشورها دانست. به گزارش مهر، عباسعلی نوبخت، رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور در حاشیه مراسم روز جهانی مقابله با بیابان‌زایی و خشکسالی که با حضور نمایندگان سفرای کشورهای مختلف و سازمان‌های بین‌المللی برگزار شد، در جمع خبرنگاران گفت: ایران با سابقه ۶۵ ساله در مبارزه پیرامون رخداد بیابان‌زایی گام‌های مؤثری را در هماهنگی با سازمان‌های بین‌المللی برداشته است.
    وی افزود: بر اساس مستندات موجود ایران از سال ۱۳۳۸ به طور غیررسمی و در سال ۱۳۴۴ به صورت رسمی وارد فرایند مقابله با بیابان‌زایی و خشکسالی شده است.
    نوبخت شروع کار کشور را در قالب اقدامات بیولوژیک و پس از انقلاب با گسترش نهال‌کاری در سطح کشور معرفی کرد و گفت: در حال حاضر ۱.۴ میلیون هکتار نهال‌کاری و بخش قابل توجهی مالچ‌پاشی در کشور انجام شده است.
    رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری اظهار امیدواری کرد: با ادامه این روند و همکاری‌های بین‌المللی با رعایت همه مبانی کارشناسی می‌توان مهاجرت را در مناطق متأثر از شن‌های روان، معکوس کرد.
    نوبخت مقابله با ۵ میلیارد هکتار عرصه بیابان‌زایی در ۱۱۰ کشور جهان را نیازمند همدلی و همکاری بین کشورها دانست و از سازمان‌های بین‌المللی مانند فائو، یونسکو و سازمان ملل با عنوان نقش تسهیل‌گر برای پیشبرد اهداف مشترک یاد کرد.
    نوبخت افزایش دانش زیست محیطی و درک مردم از رخدادهای طبیعی در سال‌های اخیر را مثبت ارزیابی کرد و رشد این فرهنگ را در سطح جهانی قابل‌توجه دانست.
    وی تصریح کرد: در اینجا برای حل چالش‌ها گردهم آمده‌ایم و پیام وزیر جهاد کشاورزی در حمایت از اقدامات مقابله‌ای با پدیده بیابان‌زایی و ظرفیت کاشت یک میلیارد درخت در دولت سیزدهم از عزم جدی ایران برای مشارکت جهانی در چالش‌های زیست محیطی حکایت دارد.
    رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور طرح کاشت یک میلیارد درخت را مطالبه رهبری و خواست حاکمیت عنوان کرد و از تداوم آن فارغ از روی کار آمدن دولت‌ها خبر داد و ادامه این راه را به وسیله جوانان برای رسیدن به ایران سرسبز، ایران قوی و ایران پایدار در دسترس ارزیابی کرد.