سرمقاله

پزشکیان درمیانه یکدستی ودوقطبی در حاکمیت ! ‪/‬ محمدعلی وکیلی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • فیبرنوری ایرانسل به ۱۴۰مین شهر رسید
  • چگونه در سایت آی‌ریفر به دنبال شغل مناسب خود بگردیم؟
  • همکاری ایرانسل و سه شرکت نفتی در زمینه مدیریت هوشمند زنجیره تأمین فرآورده‌های نفتی
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 33373  |  صفحه ۷ | حوادث  |  تاریخ: 05 شهریور 1403
    با اشاره به عملکرد برنامه‌های سیمای استان
    میزان تماشای تلویزیون در آذربایجان شرقی ۶۳ درصد است
    آذربایجان شرقی - ابتکار: مدیرکل صدا و سیمای آذربایجان شرقی در نشست هم اندیشی با حضور نمایندگان رسانه های این استان گفت: در حال حاضر جایگاه رسانه در بین افکار عمومی ارتقا یافته است.
    اکبر رضایی با بیان این مطلب اظهار کرد: تلاش‌های رسانه اگر نبود، مسیر استکبار جهانی در جهان تثبیت می‌یافت ولی الآن افکار عمومی در یک جهت دیگر وارد شدند و دنبال حقیقت هستند.
    وی با اشاره به شهدای خبرنگار غزه گفت: جبهه رسانه‌ای استکبار دچار شکاف شده است و نمی‌تواند روی حقایق پرده بکشد!
    وی اضافه کرد: سرعت اتفاقات در جهان نیز حاکی از آن است که کنترل آن از دست نظام سلطه نیز خارج شده است.
    مدیرکل صدا و سیما آذربایجان شرقی در تشریح عملکرد رسانه ملی گفت: فضای مجازی در حال حاضر تاثیرات بسزایی در کنار رسانه ملی دارد.
    رضایی ادامه داد: رسانه ملی به عنوان تنها رسانه پخش عمومی در کشور است ولی فضای مجازی این مجموعه را نیز تحت تاثیر قرار داده است.
    وی افزود: حدود ۵۵ درصد منبع خبری مردم رسانه ملی و رادیو تلویزیون است که این موضوع را در اتفاقات اخیر مشاهده کردیم که حتی تا ۷۵ درصد نیز پیش رفت. وی با اشاره بر نظرسنجی‌های انجام گرفته در خصوص میزان بازدید مردم از رسانه ملی، گفت: طبق ارزیابی و خواست مردم ساعت پخش خبر شبانگاهی نیز تغییر یافت.
    مدیرکل صدا و سیما استان همچنین گفت: ما با ۹۸ میزگرد در رده اول برگزاری میزگرد انتخاباتی در کل کشور بودیم.
    وی تصریح کرد: بخش سیما با رشد چند رتبه ای به رده چهارم کشور رسیده است و بخش رادیو با ارتقای یک رده به رده یازدهم دست یافته است.
    مدیرکل صدا و سیما آذربایجان شرقی ابراز کرد: طبق نظرسنجی اردیبهشت ماه سال جاری، در بخش خبری ساعت ۱۷ رادیو، حدود ۷ درصد با رشد روبرو بودیم و در بخش خبری سیما ساعت هشت و نیم میزان مخاطب ۸۷ درصد می‌باشد و همچنین اخبار هفت و نیم عصر با اقبال ۴۵ درصدی روبرو شده است.
    اکبر رضایی افزود: قرار است هر دو ماه حداقل یک گزارش ویژه از هر شهرستان تهیه شود. وی ادامه داد: تهیه گزارش‌های ویژه در خود مرکز استان نیز طبق برنامه انجام خواهد گرفت. این برنامه با پژوهش و ارزیابی و نوشتن سناریو جلو خواهیم رفت. رضایی به عملکرد شبکه صدا در رسانه ملی اشاره کرد و گفت: طبق ارزیابی اعلام شده است که ۳۶ درصد از مردم به خاطر اینکه وقت ندارند به رادیو گوش نمی‌دهند.
    مدیرکل صدا و سیما استان یادآور شد: برنامه کندیمیز رتبه اول در بخش رادیو را از نظر مخاطب دارد. وی افزود: میزان رضایتمندی از برنامه‌ها به ترتیب به برنامه آخشاملار، خانواده و دعوت و کندیمز اختصاص یافته است.
    رضایی‌ با اشاره بر عملکرد برنامه‌های سیمای استان گفت: میزان تماشای تلویزیون در استان ۶۳ درصد است. وی متذکر شد: طبق ارزیابی انجام گرفته عواملی از قبیل علت عدم تماشای شبکه سهند نداشتن زمان، نداشتن علاقه، متنوع نبودن برنامه‌ها از دلایل اصلی نظرسنجی مردم نسبت به عدم تماشای شبکه استانی است.
    وی اضافه کرد: نجات فوتبال استان به احیای تیم ماشین‌سازی است و امید است خود کارخانه پا به میدان بگذارد و حس رقابت بین دو تیم برتر کشور با تربیت نیروهای بومی پیش روند.
    رضایی افزود: ما مشکلی با پخش ورزشی نداریم ولی باید خود باشگاه‌ها نیز طبق قوانین پا به میدان بگذارند و جلو بیایند. مدیرکل صدا و سیما استان بیان داشت: در تقسیم‌بندی رسانه‌ها، رسانه استانی یک رسانه عمومی است و صرفا به یک موضوع و مخاطب خاص اختصاص ندارد.