صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • تجهیزات لازم برای راه اندازی کارگاه میوه خشک کنی
  • در 5 مرحله ساده، لکه قهوه خشک شده روی مبل را پاک کنید
  • جشنواره بلک فرایدی در نخل مارکت
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 34869  |  صفحه ۳ | جامعه  |  تاریخ: 08 مهر 1403
    مدیرعامل تاکسیرانی: فعلا در حال بررسی هستیم
    رانندگان تاکسی‌های برقی سردرگم بین شهرداری تهران و دولت
    با وجود چندین بار تجمع تاکسیرانان در مقابل شورا و شهرداری تهران اما همچنان مشکلات این افراد رفع نشده و هنوز پاسخ مشخصی از شهرداری تهران دریافت نکرده‌اند.
    به گزارش ایلنا، با گذشت چندماه از تحویل تاکسی های برقی به برخی از تاکسیرانان در تهران این افراد همچنان با مشکلات متعدد روبرو هستند و چندین بار اقدام به تجمع در مقابل شورای شهر و شهرداری تهران کرده اند، اما همچنان با وعده های شهرداری روبرو هستند، وعده هایی که تاکنون نتیجه ای نداشته است. البته مسئولان شهرداری و رییس شورای شهر معتقدند که شهرداری در این خصوص مسئولیتی نداشته و این وظیفه دولت است که ماده 12 را با توجه به استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی پاک پرداخت کند. تاکسیرانان که حالا دو هفته ای از تاریخ وصول اولین چک قسط شان گذشته و همچنان با مشکلات مالی عدیده مواجه هستند، هنوز پاسخ مشخصی از شهرداری تهران دریافت نکرده اند.
    تعدادی از رانندگان تاکسی‌های برقی در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره وعده‌هایی که در آخرین تجمع تاکسیرانان اعلام شد، گفتند: همچنان شهرداری می‌گوید ۳۰۰ میلیون را به ما می‌دهد و قرار است امروز به حساب ما واریز شود و بعد گفتند که آن ۵۰۰ میلیون که براساس ماده ۱۲ باید پرداخت شود ممکن است کمی با سختی به ما بدهند و برای همین فعلا این ۳۰۰ میلیون تومان را از شهرداری بگیریم و اگر پرداخت آن ۵۰۰ میلیون تومان هماهنگ شود، ما این ۳۰۰ میلیون تومان را به شهرداری بعدا بازمی‌گردانیم. اما دفعه پیش هم همین را گفتند، ولی هیچ پرداختی به ما نداشتند.
    این تاکسیرانان با بیان اینکه شرکت خودروساز دوباره وصول چک اول را به تاخیر انداخته تا ما بتوانیم این مبلغ را جور کنیم، تصریح کردند: به ما گفتند که امروز این ۳۰۰ میلیون را به حساب ما می‌ریزند تا در هشتم و نهم مهرماه این پول به حساب ما بیاید. الان دولت به ما می‌گوید شهرداری باید این پول را پرداخت کند و هفته گذشته که در مقابل شورا تجمع کردیم رییس شورای شهر اعلام کرد که این پول را باید دولت به ما بدهد. در واقع ما الان بین دولت، شهرداری و شورا گیر کرده‌ایم. شهرداری می‌گوید دولت باید این پول را بدهد. الان تاکسیرانان مانده‌اند که این ۵۰۰ میلیون تومان باید از طرف کدام ارگان به ما پرداخت شود. تا به امروز بیش از ۱۰ نفر از تاکسیرانان چک‌هایشان که برای پیش پرداخت داده بودند، برگشت خورده است.
    این تاکسیرانان درباره هزینه اسقاط خودروهایشان نیز گفتند: اول به ما گفتند که برای اسقاط ۱۷۰ میلیون پرداخت می‌کنند و بعد گفتند ۱۵۷ میلیون می‌دهند، ولی اکنون می‌گویند ۱۳۱ میلیون تومان بیشتر نمی‌دهیم و گفتند پول لاشه را نمی‌توانند بدهند. الان نزدیک به ۴ الی ۵ ماه شده است و هنوز پول اسقاط را به ما نداده‌اند و اعلام کرده‌اند که احتمالا تازه این هفته سامانه‌هایشان درست شود. اما ما که چشم‌مان از این آب نمی‌خورد.
    اما مسئولان شهرداری تهران معتقدند که پرداخت ماده ۱۲ و سایر موارد از تعهدات دولت به تاکسیرانان است و برعهده شهرداری تهران نیست.
    تحقق تعهدات دولت در تبصره ۱۲ نیاز به عزم جدی دارد
    «عبدالمطهر محمدخانی» سخنگوی شهرداری تهران در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره این موضوع گفت: این موارد مستقیماً مربوط به شهرداری تهران نمی‌شود، بلکه تعهداتی است که دولت باید انجام دهد و پیگیری این تعهدات هستیم. عمده مذاکراتی که با دولت داریم، چه با دولت جدید و چه مذاکراتی که با دولت قبلی داشتیم، در راستای همراهی دولت با پروژه بزرگ برقی‌سازی حمل و نقل تهران بود. این پروژه به‌خاطر جدید بودن و بزرگی‌اش با مشکلاتی مواجه می‌شود.
    وی ادامه داد: موضوع تعهدات دولت در تبصره ۱۲ یک مسئله اساسی است که نیاز به عزم جدی دارد. در وزارت صمت این عزم وجود دارد و ما امیدواریم که این عزم در وزارت نفت نیز به وجود بیاید و درخصوص تعرفه برق نیز همچنین با حضور آقای علی آبادی در وزارت نیرو، اقدامات خوبی در این زمینه انجام شود.
    سخنگوی شهرداری تهران تصریح کرد: بر اساس تأیید کارشناسان و نظر اجماعی نخبگان تهران، راهی جز حرکت به سمت حمل و نقل عمومی پاک وجود ندارد و برای تحقق این هدف، موانع باید از پیش رو برداشته شود. شهرداری نیز گام‌های بزرگی برداشته و باید به شهرداری کمک شود و نیاز به همراهی در بخش‌های دیگر وجود دارد.
    فعلا در حال بررسی هستیم
    «شادی مالکی» مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران نیز در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره وعده‌هایی که از سوی شهرداری تهران به تاکسیرانان تاکسی‌های برقی داده می‌شود، گفت: این معترضان در حال پیگیری تحقق ماده ۱۲ و خواستار حمایت دولت در خرید خودروهایی با سوخت پاک هستند، زیرا قیمت خودروها بالاست.
    وی ادامه داد: شهرداری گفته است که تا زمان تحقق ماده ۱۲، به نوعی می‌خواهد کمکی به این افراد کند و شهردار با دولت محترم در این زمینه صحبت‌هایی داشته است. ما امیدواریم که ماده ۱۲ محقق شود، اما خارج از تعهدات شهرداری تهران است، این موضوع به دولت مربوط می‌شود.
    مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران تصریح کرد: ما مکاتبات در این زمینه داشته‌ایم و پیگیری‌هایی را انجام داده‌ایم و امیدواریم محقق شود.
    مالکی در پاسخ به سوالی درباره امکان تحقق پرداخت ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان به تاکسیرانان که وعده آن پیش از این داده شده بود، گفت: تاکسیرانان درخواست کمک از شهرداری تهران داشتند و شهرداری در حال بررسی این موضوع است. همانطور که می‌دانید در شهرداری بابت هزینه کرد هر موضوعی باید ساز و کار حقوقی آن طی شود. این موضوعات درخواست این عزیزان بود و شهرداری هم در حال بررسی است و امیدواریم که کمک به این افراد محقق شود تا در این پروژه که این افراد جزو پیشگامان بوده‌اند به نوعی یک ترغیب و تشویقی برای سایر رانندگان نیز باشد.
    شهرداری هرچه دیرتر پیگیر ماجرا باشد به تاکسیرانان خسارت بیشتری وارد می‌شود
    «علی اصغر قائمی» عضو شورای شهر تهران در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا در این باره گفت: طبیعتا شهرداری باید پیگیر این موضوع باشد. این امر واضح است؛ در ابتدا آن‌ها قول داده بودند که پیگیری می‌کنند و نگفتند که خودتان باید پیگیری کنید.
    وی ادامه داد: حالا چند ماه گذشته و هنوز اتفاقی نیفتاده است. در واقع، شهرداری تهران باید پیگیر این موضوع باشد و هر چه دیرتر اقدام کنند، خسارت آن برای تاکسیرانان بیشتر می‌شود.
    این عضو شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: این فرآیند باید با رشد تدریجی همراه باشد، نه رشد ناگهانی. فکر می‌کنم به نظر می‌رسد اینکه قبل از انتخابات، به‌طور عجولانه به این موضوع پرداخته شد، ممکن است در آن زمان جنبه تبلیغاتی داشت و با توجه به زمانی که این خودروها ارائه شد، می‌توانستند تعداد بیشتری از آن‌ها را معرفی کنند تا زیرساخت‌ها بهتر فراهم شود.