سرمقاله

پزشکیان در سال اول / میثم قهوه‌چیان

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • معرفی بهترین انواع یونیت دندانپزشکی ایرانی
  • معرفی بهترین انواع یونیت دندانپزشکی ایرانی
  • بازدید معاون رئیس‌جمهوری از روند پیشرفت سامانه «فواد» در ایرانسل
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 43497  |  صفحه ۲ | سیاست روز  |  تاریخ: 19 اسفند 1403
    رئیس‌جمهور:
    زمستان سختی را گذراندیم
    رئیس‌جمهور گفت: اگر دست در دست هم دهیم، با علم و مشارکت مناسب و به دور از اختلافات و دعواهای سیاسی می‌توانیم مشکلات را حل کنیم. دنبال این نیستم که بگویم چه کسی مقصر است بلکه تا جایی که ممکن است برنامه‌ریزی کنیم تا مشکلات حل شود.
    به گزارش ایسنا، مسعود پزشکیان در مراسم امضای قراردادهای طرح فشارافزایی میدان گازی مشترک پارس جنوبی، اظهار کرد: زمستان سختی را گذراندیم و به هر علتی که بود ذخائر گاز و نفت برای پوشش نیروگاه‌ها کم بود و عزیزان با تلاش زیاد توانستند این زمستان سخت را پوشش دهند؛ البته از مردم به دلیل قطعی برق و اتفاقاتی که افتاد عذرخواهی می‌کنم، همچنین از صنایع و تولیدکنندگان کشور هم به دلیل ضعف در پشتیبانی‌های دولت عذرخواهی می‌کنیم و سعی می کنیم ضررهای آنان را به شکلی جبران کنیم.
    وی ادامه داد: وزارتخانه های نیرو و نفت تلاش زیادی برای قطع نشدن و رسیدن سوخت به منازل کردند. مردم هم با فراخوان دولت مبنی بر کاهش دو درجه کمتر همراهی کردند که از آنان تشکر می‌کنم. می‌توان کاری کرد تا مصرف کاهش یابد تا کمبود نداشته باشیم. کار بزرگی در برق و نفت و گاز و دو ۴۰ میلیون مترمکعب گازهای چاه های نفت انجام شد و تا پایان سال ۴۰ میلیون مترمکعب دیگر با بهره‌وری به چرخه تولید برمی گردد.
    پزشکیان بیان کرد: مشکلات کشور چیزی نیست که یک دفعه بتوان آنها را حل کرد، ولی عزیزان‌مان با ۱۷.۵ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در حال تلاش برای آینده هستند. دنبال این هستیم تا بهره‌وری در مصرف نفت‌گاز، گاز و نفت را افزایش دهیم تا بتوانیم نفت و گاز را در بازارهای جهانی بفروشیم. برنامه‌ریزی شده تا بیش از ۳۰-۴۰ هزار مگاوات انرژی‌های برقی، بادی و حرارتی به چرخه تولید برق کشور اضافه کنیم. انجام همه اینها زمان می‌خواهد و ما باید فرصت انجام آنها را داشته باشیم.
    رئیس‌جمهور با اشاره به تلاش آمریکا در به صفر رساندن فروش نفت و گاز ایران، گفت: اگر دست در دست هم دهیم، با علم و مشارکت مناسب و به دور از اختلافات و دعواهای سیاسی می‌توانیم مشکلات را حل کنیم. دنبال این نیستم که بگویم چه کسی مقصر است بلکه تا جایی که ممکن است برنامه‌ریزی کنیم تا این مشکلات حل شود. اگر چه برخی می‌گویند دولت چهاردهم برنامه ندارد. در همه زمینه‌ها برنامه‌هایی آماده شده است بعد از رسیدن به زبان و نگاه مشترک آنها اجرایی شود.
    پزشکیان ادامه داد: اگر برنامه داده شود ولی بر سر انجام برنامه‌های مختلف دعوا شود، نمی‌توانیم مشکلات کشور را حل کرد.
    وی تصریح کرد: ضربان قلب کم و زیاد می‌شود اما تا این ضربان یکنواخت نشود، نمی‌توان گفت بی‌نظمی تنفسی انسان از بین رفته است. تعدد برنامه‌ها مانع از زبان و نگاه مشترک است. متخصصان، کارشناسان و افراد باتجربه با یکدیگر باید تفاهم و توافق کنند و بعد همان را محکم اجرا کنند. در جامعه‌ای که رهبری وجود دارد باید در پشت ایشان حرکت شود، اما اگر هر کس بخواهد حرف خودش را بزند ناآرامی و هرج و مرج ایجاد می‌شود. تند و کند رفتن مانع از رفع مشکلات می‌شود. هر کسی از دید و زاویه نگاه خودش مدعی داشتن بهترین برنامه را دارند، اما موفقیت در هم‌افزایی است.