کد خبر: 46221 | صفحه ۷ | ایران زمین | تاریخ: 24 اردیبهشت 1404
برگزاری بیش از ۲۵۰ برنامه متنوع همزمان با هفته هلال احم
برگزاری بیش از ۲۵۰ برنامه متنوع همزمان با هفته هلال احم
مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان از برگزاری بیش از ۲۵۰ برنامه متنوع همزمان با هفته هلال احمر (۱۸ تا ۲۴ اردیبهشت) در این استان خبر داد
زاهدان محمد شکوهی فر سیدمحمد مهدی سجادی امروز چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه سیستان و بلوچستان به مناسبت هفته هلال احمر افزود: برگزاری کاروانهای سلامت در مناطق روستایی و کم برخوردار، افتتاح انبار پشتیبانی و ساختمان واکنش سریع استان و دورههای آموزشی تخصصی مدیریت بحران و امداد و نجات برای نیروهای داوطلب و کارکنان از مهمترین برنامه های این هفته است.
وی اظهار کرد: برگزاری نشستهای هماندیشی با نخبگان، فعالان اجتماعی و مسوولان شهرستانها بهمنظور تقویت ارتباطات و برنامهریزی بهتر برای مدیریت بحران، اجرای طرح «نذر آب» و پروژههای آبرسانی در مناطق خشک و کمبرخوردار، تکریم خانوادههای شهدا، جانبازان و بازنشستگان، برگزاری همایش تحلیل و ارزیابی عملکرد امدادی استان، نمایشگاه دستاوردها، مانورهای امدادی و نشستهای آموزشی و فرهنگی از دیگر برنامه های هفته هلال احمر در استان است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان گفت: نزدیک به ۳۲ هزار نفر در مناطق کم برخوردار استان در سال گذشته از خدمات ارائه شده در قالب طرح « نذر خدمت» هلال احمر بهرهمند شدند.
وی افزود: یکی از برنامههای شاخص جمعیت هلالاحمر در سال گذشته اجرای طرح ملی نذر خدمت بود که با هدف استفاده از ظرفیت نیروهای مردمی و داوطلب برای رفع نیازهای محلی، ارتقای سطح خدمات اجتماعی و توسعه پایدار در مناطق کم برخوردار طراحی و اجرا شد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان ادامه داد: این طرح با محوریت فعالیتهای حمایتی و معیشتی، کارآفرینی، زیستمحیطی، آبرسانی، سلامتمحور، آموزش و توانمندسازی در سطح گستردهای از شهرستانهای استان اجرا شد.
سجادی گفت: از جمله شهرستانهای هدف این طرح میتوان به هامون، زهک، هیرمند، میرجاوه، زاهدان، سیب و سوران، مهرستان، دلگان، نیکشهر، ایرانشهر، زابل و چابهار اشاره کرد.
وی، ارزش خدمات ارائه شده در چهارچوب این طرح را بیش از ۳۶ میلیارد و ۶۷۱ میلیون تومان اعلام کرد. مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان از امدادرسانی به ۵۶۹ حادثه شامل آتشسوزی، سوانح ترافیکی، آوار، کوهستان، فوریتهای پزشکی، موارد مفقودی و مراجعات حضوری در سال ۱۴۰۳ توسط این جمعیت خبر داد و گفت: ۳۴ هزار و ۷۸۹ نفر متاثر از این حوادث بودند که توسط پنج هزار و ۲۲۱ نیروی امدادی به آنها امدادرسانی شد.
سجادی بیان کرد: تبدیل پنج پایگاه کانکسی در کنارک، بمپور، نوک آباد خاش ، نصیرآباد و جکیگور راسک به ساختمانهای ثابت و مجهز از دیگر اقدامات این نهاد برای خدماترسانی مطلوبتر به مردم در جاده هاست.