سرمقاله

گره کور مذاکرات ایران و آمریکا کجاست؟ / سعید پای بند

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • جشنواره آموزش‌های تخصصی آکادمی ایرانسل با تخفیف ویژه
  • آغاز جشنواره تابستانی «قلب ایرانسل‌من»
  • معرفی ۱۰ اثر ماندگار تاریخی ایران که ثبت جهانی یونسکو شده اند
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 47566  |  صفحه ۲ | سیاست روز  |  تاریخ: 18 خرداد 1404
    نماینده مجلس:
    توازن در تخصیص بودجه استان‌ها کلید توسعه است
    رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی گفت: تخصیص متوازن بودجه به استان‌ها نه‌تنها به عدالت اجتماعی کمک می‌کند، بلکه به تحقق توسعه پایدار نیز می‌انجامد.
    به گزارش ایرنا، نادرقلی ابراهیمی روز شنبه در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان مرکزی در اراک، افزود: با توزیع عادلانه منابع مالی، فرصت‌های برابر برای رشد و پیشرفت در مناطق مختلف کشور فراهم می‌شود و از نابرابری‌های اقتصادی و اجتماعی جلوگیری می‌گردد. این امر می‌تواند موجب تقویت زیرساخت‌ها، ارتقاء خدمات عمومی و بهبود کیفیت زندگی در سراسر کشور شود.
    وی ادامه داد: توازن در تخصیص بودجه در عمل انجام نشده و تنها ۱۵ درصد منابع به بخش عمرانی اختصاص دارد که ۸۵ درصد آن نیز در اختیار وزارتخانه‌ها است و ۱۵ درصد به استان‌ها تخصیص می‌یابد.
    نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: انتظار است سازمان برنامه و بودجه راهبردهای مشخصی در حوزه برنامه‌ریزی و تامین منابع و بودجه‌ریزی داشته باشد.
    ابراهیمی عنوان کرد: تعدد و تنوع پروژه‌های ملی در استان مرکزی باید در تراز استان‌های برتر کشور باشد که متاسفانه این‌طور نیست و نیاز است جریان‌سازی جدیدی در استان رقم خورد.
    وی با بیان اینکه، استان مرکزی جایگاه خوبی از لحاظ بودجه ندارد و باید شاخص‌های بودجه‌ریزی تغییر کند، گفت: نیاز است در حوزه معادن هم برنامه و سند راهبردی مشخصی برای توسعه تدوین شود.
    رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی ادامه داد: حداقل اعتبارات و پراکنش در حوزه فرهنگی و اجتماعی وجود دارد که ضروری است در این خصوص تجدید نظری صورت گیرد.
    ابراهیمی با بیان اینکه نباید زیر ۱۰ درصد تسهیلات بانکی به حوزه مسکن اختصاص پیدا می‌کند، گفت: بسیاری از اختیارات مدیران شعب بانک‌های استان‌ها در اختیار تهران است و اختیارات در استان‌ها بسیار کم است.
    وی تاکید کرد: سازمان برنامه و بودجه، سازمانی تدوینی، اجرایی و راهبردی برنامه‌ها است که باید برنامه‌های آن منجر به هماهنگی، هم‌افزایی و اثربخشی بیشتر بین دستگاه‌های مختلف شود.