سرمقاله

مناظره روحانی و جلیلی در صدا وسیما / سعید پای‌بند

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • خرید از سایت temu در ایران
  • بازار بزرگ مرکزی مشهد
  • رشد بیش از ۷۰ درصدی درآمد عملیاتی تامین سرمایه خلیج‌فارس
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 53372  |  صفحه ۶ | حوادث  |  تاریخ: 09 مهر 1404
    2 دانشجو فوت کردند
    تصادف ‌اتوبوس حامل دانشجویان در جاده سمنان - سرخه
    مدیرعامل هلال‌احمر استان سمنان از تصادف یک دستگاه اتوبوس حامل دانشجویان در جاده سمنان به سرخه خبر داد.
    حسین درخشان در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: امروز ۸ مهر ۱۴۰۴ تصادف و خروج از جاده یک دستگاه اتوبوس در جاده سمنان به سرخه به مرگ دو نفر از سرنشینان اتوبوس دانشجویان دانشکده پیراپزشکی انجامید.
    وی با بیان اینکه این اتوبوس مربوط به دانشجویان دانشکده پیراپزشکی بوده است، افزود: اتوبوس از سمنان به سمت سرخه در حرکت بوده که بعد از برخورد آن با یک تریلی از جاده خارج می‌شود.
    وی از حضور امدادگران در محل حادثه خبر داد و افزود: همکاران هلال احمر و نیروهای اورژانس در حال خروج فوتی‌های احتمالی و مصدومان از داخل اتوبوس هستند.
    وی با بیان اینکه تعداد مصدومان فعلا معلوم نیست، ادامه داد: تاکنون فوت دو نفر از سرنشینان تایید شده است.
    مدیرعامل هلال احمراستان اعلام کرد: امروز ۸ مهر ماه ۱۴۰۴ گزارشی مبنی بر واژگونی یک دستگاه اتوبوس در جاده سمنان ـ سرخه به مرکز کنترل و هماهنگی استان سمنان اعلام شد که بلافاصله پس از اعلام گزارش، چهار تیم‌ از پایگاه امداد و نجات شهدای امدادگر، واکنش‌سریع، شعبه سرخه و پایگاه مرکزی سمنان به محل حادثه اعزام شدند.
    مدیرعامل هلال احمر استان سمنان از مصدومیت ۱۴ نفر از سرنشینان اتوبوس حامل دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی در تصاف صبح امروز خبر داد و گفت: متاسفانه این سانحه دو فوتی نیز داشته است.
    حسین درخشان با اعلام این خبر اظهار کرد: سرنشینان این اتوبوس در تصادف زنجیره ای یک اتوبوس و دو تریلی در جاده سمنان به سرخه دچار حادثه شدند.
    وی با بیان اینکه امروز هشتم مهر ۱۴۰۴ گزارش این تصادف در کیلومتر هفت جاده سمنان ـ سرخه به مرکز کنترل و هماهنگی استان سمنان اعلام شد، افزود: بلافاصله پس از اعلام گزارش، پنج تیم‌ امدادی از پایگاه امدادونجات شهدای امدادگر، واکنش‌سریع، شعبه سرخه و ستاد مرکزی به محل حادثه اعزام شدند.
    مدیرعامل هلال احمر استان خاطرنشان کرد: این سانحه ۱۶ حادثه دیده داشت که دو نفر جان خود را از دست دادند و ۱۴ نفر مصدوم شدند. نجاتگران هلال احمر پس از اقدامات اولیه و رهاسازی با همکاری عوامل اورژانس ۱۱۵ مصدومان را به مرکز درمانی منتقل و پیکر افراد فوتی را تحویل عوامل انتظامی حاضر در صحنه دادند.
    وی با بیان اینکه همه مصدومان به بیمارستان منتقل شدند، یادآور شد: علت حادثه متعاقبا از طریق مسئولان ذیربط اعلام خواهد شد.
    هر ۲ فوتی حادثه اتوبوس دانشجو بودند/ تشکیل کمیته ویژه در بیمارستان کوثر سمنان
    مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان گفت: متاسفانه هر دو فوتی حادثه اتوبوس صبح امروز از دانشجویان بودند.
    کارن یحیایی اظهار کرد: تعداد کل حادثه‌دیدگان ۱۴ نفر بوده که یکی از آنها راننده اتوبوس و ۱۳ نفر نیز از دانشجویان این دانشگاه بودند.
    مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان آمار اعلامی ۱۶ حادثه‌دیده را نادرست اعلام و خاطرنشان کرد: بلافاصله بعد از حادثه همکاران ما در اورژانس دانشگاه علوم پزشکی استان در محل حادثه حضور یافتند.
    وی از اعزام بالگرد امدادی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان به محل حادثه خبر داد و گفت: علاوه بر این یک دستگاه اتوبوس‌آمبولانس و پنج دستگاه آمبولانس اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه به محل حادثه اعزام شدند.
    مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان تصریح کرد: همه مصدومان حادثه به بیمارستان منتقل و تحت درمان قرار گرفتند.
    به گفته این مدیر مسئول دو تن از دانشجویان در بخش مراقبت های ویژه و سه نفر نیز در بخش جراحی بستری هستند.
    تشکیل کمیته ویژه در بیمارستان کوثر
    مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان از تشکیل یک کمیته ویژه بررسی و پیگیری مصدومان حادثه اتوبوس حامل دانشجویان در بیمارستان کوثر دانشگاه علوم پزشکی استان خبر داد و افزود: این کمیته با حضور معاونت‌های درمان، آموزشی و معاونت دانشجویی تشکیل شده و حراست و روابط عمومی دانشگاه نیز در آن عضویت دارند.
    وی با اشاره به در سفر کاری بودن رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: دکتر رشیدی‌پور که برای امور کاری به تهران سفر کرده بود به محض اطلاع از حادثه، در حال بازگشت به سمنان هستند و ریاست کمیته تشکیل شده نیز با خود ایشان است.
    آخرین وضعیت سلامت دانشجویان مصدوم
    یحیایی در پاسخ به پرسش ایسنا در خصوص وضعیت سلامت دانشجویان مصدوم گفت: حال عمومی اکثر دانشجویان خوب است. اما حال دو تن از دانشجویان نسبتا وخیم است.
    وی از بستری بودن همه مصدومان در بیمارستان کوثر سمنان خبر داد و اظهار کرد: تیم‌های درمانی به طور ویژه در حال رسیدگی و درمان مصدومان هستند.
    وی از اطلاع‌رسانی به خانواده دانشجویان حادثه‌دیده خبر داد و افزود: برخی از خانواده‌ها در حال سفر به استان هستند.
    مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان گفت: اسامی جان‌باختگان و مصدومان متعاقبا اطلاع‌رسانی خواهد شد.
    پلیس هر دو راننده اتوبوس و تریلی را مقصر اعلام کرد
    رئیس پلیس راه استان سمنان علت بروز سانحه مرگبار اتوبوس دانشجویان دانشکده پیراپزشکی سرخه را اعلام کرد.
    سرهنگ موسی بزرگی رئیس پلیس راه استان سمنان اظهار کرد: تصادف اتوبوس دانشکده پیراپزشکی با تریلی صبح امروز در محور سمنان به سرخه اتفاق افتاد و منجر به فوت دو دانشجو شد.
    وی گفت: با بررسی کارشناسان تصادفات و جمع بندی شواهد و قرائن علت این حادثه عدم توجه کافی به جلو از سوی راننده اتوبوس و عدم رعایت نکات ایمنی هنگام توقف از طرف تریلی اعلام شد.
    به گزارش ایسنا به نقل از معاونت اجتماعی فراجا استان سمنان در امروز سه‌شنبه هشتم مهر، وی تاکید کرد: متاسفانه این سانحه رانندگی دو فوتی و ۱۴ مجروح و مصدوم داشته که حال دو نفر از آنها وخیم است .
    رئیس پلیس راه استان خاطرنشان کرد: سه نفر مجروح دیگر در حال طی مراحل درمان بوده و مابقی مصدومان حادثه در همان ساعات ابتدایی مداوا و ترخیص شدند .