کد خبر: 721 | اخبار صفحات روزنامه | تاریخ: 15 آذر 1401
شرط استقبال مردم و کسب و کارها از پلتفرمهای داخلی
تقویت قابلیتها و ویژگیهای کاربردی پلتفرمهای داخلی
وی ادامه داد: چند سال قبل به سمت پلتفرمها و اپلیکیشنهای داخلی حرکت کردهایم و حتی برنامههایی طراحی شده که شبیه پلتفرمهای خارجی باشد یا جایگزین اینستاگرام و واتساپ شود ولی از نظر کاربردی هنوز به این قابلیت نرسیدهاند که نیازهای بخش اعظمی از مخاطبان را پوشش بدهند.
جلب اعتماد کاربران نسبت به حفظ اطلاعات
نجف سومین نکته را بحث اعتماد و اطمینان کاربران دانست و گفت: بعضا این نگرانی وجود دارد که اطلاعات افراد مورد دستبرد یا سوء استفاده واقع شود بنابر این باید اپلیکیشنها و پلتفرمهای داخلی از ضریب اطمینان بالایی برخوردار باشند تا حفظ اطلاعات افراد صورت گیرد و نسبت به این مساله به مردم و مخاطبین شفافسازی شود.
این کارشناس حوزه کار، فراوانی اعضا در پلتفرمها را شرط بازارسازی دانست و گفت: در حال حاضر برخی از پلتفرمهای خارجی بالای ۵۰۰ میلیون نفر عضو دارند و هرچه تعداد اعضا بیشتر باشد در جذب کسب و کارها و کسب درآمد اثرگذارتر است چون این تعداد کاربران است که بازار را می سازد.
وی متذکر شد: پلتفرمهای داخلی باید هم از نظر کمی و کیفی با پلتفرمهای خارجی رقابت کنند و هم سرعت و قابلیت و امکانات مشابه با پلتفرمها و پیامرسانهای خارجی را داشته باشند تا افرادی که میخواهند کسب و کار خود را در شبکههای داخلی گسترش بدهند این اطمینان را پیدا کنند که از نظر اقتصادی، کاری و اطلاع رسانی چنین فضایی برایشان فراهم شده است.
شرط استقبال کسب و کارها از پلتفرمهای داخلی
نجف شرط اقبال کسب و کارها به پلتفرمهای داخلی و موفقیت آنها را ایجاد بازاری برای عرضه محصولات و خرید و فروش آسان و فراهم کردن بسترهایی همچون سرعت بالا و امکانات ویژه عنوان کرد.
این کارشناس حوزه کار متذکر شد: در حال حاضر کدام پلتفرم است که اگر بیست میلیون مخاطب برایش تعریف کنیم بتواند این فراوانی را پوشش دهد و دچار اختلال یا وقفه در فعالیت نشود؟ بخشی از فضای اشتغال کشور را اینترنت و شبکه های مجازی به خود اختصاص دادهاند بنابر این باید روی این بخش بیش از پیش توجه و تمرکز کرد، ضمن آنکه تنها سرمایهگذاری کافی نیست و باید به سمت کیفی سازی در طراحی و پشتیبانی این پلتفرمها و بازارسازی برای خرید و فروش کالا و خدمات برویم.
موفقیت و رشد پلتفرمهای فردی و شرکتی
این کارشناس حوزه کار در پایان با اشاره به شکل گیری پدیده “دهکده جهانی” گفت: در عصر ارتباطات قرار داریم و دنیا به یک دهکده جهانی تبدیل شده است لذا کوچکترین خبر در چنین فضایی با سرعت نور انتشار مییابد و محدودیت در دسترسیها چندان کارساز نیست؛ بنابر این به جای محدودیت باید به دنبال راهکارهایی باشیم که از این فضا حداکثر استفاده را ببریم، نقاط ضعف را جبران کنیم و جایگاهی برای خودمان متصور باشیم.