سرمقاله

خیانت دردوقاب !؟ ‪/‬ محمدعلی وکیلی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • حضور ایرانسل در تلکام ۱۴۰۳ با شعار جریانی به سوی هوشمندی
  • آغاز طرح زمستانی «ایرانسل‌من»
  • بسته تخفیفی ایرانسل به مناسبت روز مادر و روز پدر
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 7662  |  صفحه آخر  |  تاریخ: 30 فروردین 1402
    «آنتونی فاوچی واقعی» منتشر شد
    کتاب «آنتونی فاوچیِ واقعی» نوشته رابرت اف. کندی جونیور با ترجمه مصطفی آقایی منتشر شد. به گزارش ایسنا، این کتاب با عنوان فرعی «بیل گیتس، بیگ فارما، کووید-۱۹ و جنگ جهانی علیهِ دموکراسی و بهداشت عمومی» در ۹۱۷ صفحه با شمارگان ۱۰۰۰ نسخه و قیمت ۴۵۰ هزار تومان در انتشارات دهکده هوسم راهی بازار کتاب شده است.
    «سوءِ مدیریتِ یک پاندمی»، «ترجیحِ سود فارما به بهداشتِ عمومی»، «الگوی پاندمیِ HIV برای سودجویی فارما»، «الگوی پاندمی: ایدز و AZT»، «ارتدادهای HIV»، «مرتدسوزی HIV»، «دکتر فاوچی، آقای هاید: آزمایش‌های وحشیانه و غیرقانونی NIAID روی کودکان»، «شیطنت سفید: قساوت‌های دکتر فاوچی در آفریقا»، «بار مرد سفید»، «به خیر تو امید نیست، شر مرسان»، «بزرگ‌نمایی اپیدمی‌های ساختگی»، «چوپان دروغ‌گو»» و «مانورهای میکروبی: پیدایش دولت امنیت زیستی» فصل‌های این کتاب را تشکیل می‌دهند.
    در بخش‌هایی از مقدمه مترجم که با ناسازگاری روایت رسمی بحران کرونا از آغاز با واقعیات و عقل سلیم آغاز می‌شود، می‌خوانیم: در این کتاب کندی برای کاویدن زمینه تاریخی بحران کرونا زندگی شغلی عالی‌ترین مقام بوروکراسی پزشکی آمریکا یعنی آنتونی فاوچی را پی می‌گیرد که گرچه از دهه‌۱۹۸۰ مهم‌ترین چهره تشکیلات پزشکی در این کشور بود، تنها در سال ۲۰۲۰ و در آستانه هشتادسالگی در مقام فرمانده پاسخ کووید حکومیت ایالت متحده به شهرت همگانی رسید. فاوچی قهرمان کروناهراسی و واکسن‌پرستی در آمریکا شد و به ترویج سرسختانه یکی از افراطی‌ترین نسخه‌های روایت رسمی کرونا پرداخت: توصیه به قرنطینه، بی‌اعتنایی به درمان زودهنگام و تقویت سیستم ایمنی، مخالفت فعال با استفاده از داروهای بی‌نسخه و ارزان، و ترویج نامشروط رمدسیویر و «واکسن»‌ها ضمن انکار مسمومست‌زایی و عوارضشان.
    در نوشته پشت جلد کتاب می‌خوانیم: بلندگوهای مافیای جهانی تشکیلاتِ پزشکی از پرداختن به جزئیات پاندمی بیزاراند. آن‌ها ترجیح می‌دهند با متونِ کوتاه و «راستی‌آزمایی»‌های جهت‌دار، بی‌هرگونه اشاره به اطلاعات دستِ اول، احکامِشان را با صدای بلند تکرار کنند تا توزیع نیشداروها و آمپول‌های اربابانِشان آسان‌تر گردد.
    این کتاب برای کسانی نوشته شده که خواهان درگیری با اطلاعات‌اند و از این‌که تشکیلات پزشکی طی این بحران‌ با آن‌ها همچون کودکِ خرسال رفتار کرده شکایت دارند. آنان می‌دانند که در عصر اینترنت و رسانه‌های اجتماعی پراکندنِ دروغ‌ها و گمانه‌زنی‌های سطحی به جای حقیقت آسان است و به درستی به بیش‌ترِ نظراتِ مخالف با روایتِ رسمی بدگمان‌اند، اما این بدگمانی سبب نمی‌شود روایتِ دلتمردان اقتدارگرا و فروشندگانِ محصولات دارویی را دربست بپذیرند.