سرمقاله

ریشه این حرام خواری تاریخی، در حرام خواری سیاسی است ‪/‬ ابوالفضل فاتح

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • آغاز عملیات اجرایی فیبرنوری ایرانسل در شهرهای ایذه، خرامه و کوار
  • عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس دهم: وام ازدواج غیرنقدی محدود به بانک‌های دولتی نشود
  • حضور همراه اول در سومین نمایشگاه رصتا
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 20067  |  صفحه ۹ | تولید و تجارت  |  تاریخ: 15 آذر 1402
    بهترین اقتصاد اروپا در سال ۲۰۲۳ متعلق به کدام کشور است؟
    اقتصاد آلمان یکی از برترین و بزرگترین اقتصاد‌ها در بین کشور‌های جهان است و از نظر اقتصادی در جایگاه اول اروپا قرار دارد و به عنوان قطب اقتصادی اروپا شناخته می‌شود. این کشور پس از ایالات متحده آمریکا، چین و ژاپن، جایگاه چهارم برترین اقتصاد‌های جهان را به خود اختصاص داده و از این نظر عملکردی بی‌نظیر را از خود به جای گذاشته است.اقتصاد آلمان از برترین اقتصاد‌های جهان و قدرتمدترین اقتصاد اروپا است. احتمال اینکه به واژه‌ «اقتصاد» فکر کنید و نام کشور آلمان برای شما تداعی نشود، بسیار کم است.
    پس از جنگ جهانی دوم، معجزه‌‌ای اقتصادی در این کشور رخ داد. رشد اقتصادی آلمان با ثباتی قابل توجه و رو به پیشرفت، توجه همگان را به خود جلب کرد. به همین دلیل است که آلمان مهاجران را برای رسیدن به رفاه و زندگی بهتر به خود جذب می‌کند. صنایع تولیدی آلمان اعتبار این کشور را تضمین کرده و بخش‌های گوناگونی از این سرزمین را در بر گرفته است. Volkswagen ، Daimler و BMW از کمپانی‌های برتر آلمانی هستند که احتمالا با آن‌ها آشنا هستید.
    مهم‌ترین صنایع و شرکت‌های بزرگ آلمان
    یکی از دلایل پیشرفت اقتصاد کشور آلمان، صنایع فعال در این کشور است. وسعت صنایع در این کشور سبب شده است تا آلمان در رتبه‌ سوم صادرات در جهان قرار بگیرد و به همین دلیل، اقتصاد آلمان همواره رو به جلو و در حال پیشرفت بوده و هست. مهم‌ترین صنایع آلمان به شرح زیر است:
    ۱. صنعت خودرو و ماشین‌آلات
    ۲. صنعت پزشکی و شیمیایی
    ۳. صنایع هوایی
    ۴. صنایع مصرفی و خدماتی
    ۵. صنعت منسوجات
    آمار تولیدات آلمان
    اقتصاد آلمان با پارامتر‌های متعددی بررسی می‌شود که تولید ناخالص داخلی یکی از این پارامترهاست. با یک تعریف ساده، تولید ناخالص داخلی یعنی ارزش پولی تمام کالا‌ها و خدماتی که در یک کشور ارائه می‌شود.
    آمار صادرات آلمان
    پارامتر اقتصادی دیگری که باید قبل از مهاجرت مد نظر قرار دهیم «صادرات» آن کشور است. مجموع صادرات کشور آلمان در سال ۲۰۲۳، به ۱۴۳.۲ هزار میلیارد دلار رسید؛ به همین دلیل آلمان جایگاه سومین صادرکننده‌ بزرگ جهان را از آن خود کرده‌ است. صادرات این کشور ۴۱ درصد از تولید ملی را دربرمی‌گیرد.
    بیشترین کالا‌های صادراتی آلمان شامل خودرو، ماشین‌آلات، محصولات شیمیایی، محصولات الکترونیک، تجهیزات الکتریکی، مواد دارویی، تجهیزات حمل و نقل، فلزات، محصولات خوراکی و پلاستیک هستند که در این میان، وسایل نقلیه موتوری به عنوان اصلی‌ترین محصول کشور آلمان، سهم ۱۵.۶ درصدی از صادرات آلمان را به خود اختصاص داده‌اند. در آوریل ۲۰۲۳، کل «واردات» آلمان ۱۲۴.۴ میلیارد دلار بود که همین امر این کشور را به سومین واردکننده‌ بزرگ جهان تبدیل کرد.
    نرخ بیکاری در آلمان
    شاید همه‌ ما به محض اینکه تصمیم به مهاجرت می‌گیریم آینده شغلی و کیفیت زندگی آینده‌مان را در ذهن خود متصور می‌شویم. در این مرحله، فکر پیدا کردن کار مرتبط با رشته‌ تحصیلی ما و حقوق مناسب برای ما امری مهم تلقی می‌شود؛ با در نظر گرفتن این مسائل و اهداف مهم، آلمان یکی از بهترین گزینه‌ها برای مهاجرت است.
    • نرخ تورم در آلمان ۷.۴ درصد است.
    • نرخ بیکاری در آلمان ۵.۷ درصد است.
    • از بزرگ‌ترین صنایع آلمان اتومبیل‌سازی، الکترونیک، هوا و فضا و داروسازی از آن این کشور است.
    تورم در آلمان
    تورم در آلمان در حال حاضر ۶.۴ درصد است. دو عامل اصلی افزایش تورم در آلمان درگیری‌های جاری اوکراین است که باعث افزایش هزینه‌های انرژی شده و دیگری COVID-۱۹ که روی اقتصاد و تورم آلمان هم مانند هر کشور دیگری تاثیرگذاشته است.اقتصاددان‌ها پیش‌بینی کرده‌اند که نرخ تورم آلمان در سال جاری به ۵.۸ درصد، در سال ۲۰۲۴ به ۳.۶ درصد و در سال ۲۰۲۵ به ۳.۵ درصد برسد.