سرمقاله

شاید سال امید / ژوبین صفاری

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • گام بلند برای جهش تولید با برات الکترونیک/ سککوک ابزار موثر زنجیره تامین مالی
  • عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی: سککوک، مناسب تامین مالی کسب و کارهای خرد است
  • نخستین برات الکترونیک تضمین شده توسط شبکه بانکی صادر شد
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 25747  |  صفحه ۱  |  تاریخ: 27 اسفند 1402
    تمام گزینه‌های بد «گالانت» برای آینده غزه
    یو آو گالانت، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در اظهاراتی گفت: برای آینده غزه چهار گزینه پیش‌رو داریم که همه آن‌ها «بد» هستند، اما بدترین آن‌ها در قدرت ماندن حماس پس از پایان جنگ است. به گزارش ایسنا، یو آو گالانت، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در اظهاراتی گفت: برای آینده غزه چهار گزینه پیش‌رو داریم که همه آن‌ها «بد» هستند، اما بدترین آن‌ها در قدرت ماندن حماس پس از پایان جنگ است.
    وی افزود: دومین گزینه بد، مجبور شدن اسرائیل برای ایجاد حکومت نظامی در نوار غزه پس از پایان جنگ است، زیرا این گزینه باعث می‌شود که نظامیان اسرائیلی زیادی کشته شوند، علاوه بر این منابع و امکانات نظامی گسترده تلف خواهد شد و سطح آمادگی ارتش در مرز‌های شمالی و کرانه‌باختری پایین خواهد آمد.
    گالانت ادامه داد: گزینه دیگری وجود دارد که بعید به نظر نمی‌رسد، اما سطح بد بودن آن نسبت به دو گزینه قبل پایین‌تر است و آن بوجود آمدن هرج و مرج در نوار غره است که باعث می‌شود جامعه‌بین‌المللی منابع زیادی را در این راستا از دست بدهد.
    این وزیر صهیونیست گفت:، اما چهارمین و آخرین گزینه که از نظر من سطح بد بودن آن نسبت به همه گزینه‌ها کم‌تر است، اداره نوار غزه توسط یک سازمان محلی دیگر به غیر از حماس است.
    این اظهارات گالانت منجر به مشاجره در داخل کابینه امور سیاسی و امنیتی رژیم صهیونیستی شد و یاریو لوین و میری ریگیف، وزرای کابینه رژیم صهیونیستی به شدت از وی انتقاد و تاکید کردند: سناریوی آخر یا همان کمک از دولت فلسطین (تشکیلات خودگردان) و روی کار آمدن نیرو‌های محلی از نظر ما غیرقابل پذیرش است و در واقع تو با این اقدام بار دیگر دولت فلسطین را روی کار خواهی آورد.
    یو آو گالانت در پاسخ به انتقاد این دو وزیر صهیونیست تاکید کرد: هر کس که «نه» می‌گوید بدون اینکه جایگزینی بیاورد باید سه گزینه دیگر را انتخاب کند، کسی که امروز در نبود تصمیم سیاسی ضرر می‌بیند سربازان ارتش هستند.
    تجاوز رژیم صهیونیستی به نوار غزه به باتلاقی برای این رژیم تبدیل شده و آن‌ها هیچ گزینه‌ای برای پساجنگ ندارند و همین امر منجر به اختلافات گسترده میان سران صهیونیست شده است.
    نتانیاهو بار‌ها اعلام کرده است که هدف از این جنگ نابودی جنبش حماس و آزادی اسرای موجود در غزه است که تاکنون جز کشتن زنان و کودکان نتوانسته است اهداف اعلامی خود را محقق کند.