سرمقاله

سنوار؛ شهید انسان / سرمقاله میثم قهوه چیان

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • آیگپ در سال ۱۴۰۴ با شگفتانه‌های جدید همراه کاربران می‌شود
  • تمدید مهلت ارسال آثار به سومین دوره جایزه همراه اول برای رساله‌های برتر
  • هبلکس بهتر است یا سفال
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 36123  |  اخبار آنلاین  |  تاریخ: 29 مهر 1403
    انتخاب درست مبل و جلو مبلی اداری

    انتخاب درست مبل و جلو مبلی اداری

    چیدمان دکوراسیون داخلی یک شرکت علاوه‌بر ایجاد فضایی زیبا، مزایای بسیاری دارد. افزایش بهره‌وری کارکنان، افزایش روحیه تیمی، تقویت هویت بصری برند و جذب مشتریان از جمله این مزایا به شمار می‌رود. همچنین با چیدمان درست مبلمان در فضا و در کنار مکان‌هایی که نور و تهویه مناسب دارند، علاوه‌بر ایجاد جریان حرکت آزادانه، تسهیل ارتباطات در فضا و افزایش خلاقیت در پی خلق محیطی پویا می‌توان به تفکیک فضایی هم کمک کرد. در این مطلب همراه ما باشید تا بگوییم چگونه با انتخاب درست مبل اداری و جلو مبلی فضایی جذاب و کاربردی در محیط کار ایجاد کنید.

     

    انواع مبل اداری


    به‌طور کلی، انتخاب نوع مبلمان علاوه‌بر اینکه بر زیبایی و جلوه‌بخشی فضای اداری می‌افزاید، باید با نوع کاربری کاملا متناسب باشد. برای مثال، نوع مبلمان کارمندانی که 8 ساعت از روز خود را پشت میزوصندلی می‌گذرانند با مشتریانی که برای بستن قرارداد و یا دیگر ملاقات‌های کاری به شرکت می‌آیند، متفاوت است. بنابراین کاربری فضا، سبک دکوراسیون، راحتی و ارگونومی و ابعاد فضا بر انتخاب نوع مبلمان موثر است. در ادامه شما را با انواع مبل اداری آشنا می‌کنیم.

     

    مبلمان مدیریتی

    مبل اداری انواع مختلفی دارد که یکی از آن‌ها مبلمان مدیریتی است. این دسته از مبلمان که معمولا در اتاق‌های مدیران ارشد و یا فضاهای پذیرایی استفاده می‌شوند، حس اقتدار و اهمیت را به دیگران منتقل می‌کنند. مبلمان مدیریتی از مواد باکیفیتی همچون چرم طبیعی، چرم مصنوعی، چوب و یا پارچه‌های مرغوب ساخته می‌شوند و ابعاد بزرگتر و راحتی بیشتری نسبت به سایر مبل ‌های اداری دارند. همچنین دارای پشتی بلند، دسته‌های نرم و قابلیت تنظیم ارتفاع هستند. مبلمان مدیریتی معمولا به‌صورت تک‌نفره و جدا از سایر مبلمان چیده می‌شوند.

     

    مبل کارمندی

    مبلمان کارمندی، دومین نوع از انواع مبل اداری محسوب می‌شوند. این دسته از مبلمان کاملا متناسب با کارکنان طراحی شده‌اند و معمولا دارای پشتی و نشیمنگاه ارگونومیک هستند تا از خستگی و ایجاد کمردرد و پادرد جلوگیری کنند. مبلمان کارمندی در قیاس با مبلمان مدیریتی دارای طراحی ساده‌تری هستند. همچنین در فضاهای کاری و اتاق‌های استراحت، وابسته به نیازمندی‌های کار به‌صورت خطی، چیدمان باز و بدون دیواره‌های جداکننده و یا ترکیبی از این دو قرار می‌گیرند.

     

    مبل انتظار

    مبلمان انتظار، یکی از مهمترین نوع مبل اداری به شمار می‌آیند. چرا که این دسته از مبلمان، به‌عنوان اولین محل تماس مشتریان با شرکت محسوب می‌شوند، بنابراین انتخاب جنس و سبک چیدمان آن‌ها اهمیتی دوچندان دارد. مبلمان انتظار معمولا از چرم طبیعی، مصنوعی، پارچه‌های قابل شستشو، چوب یا فلز ساخته می‌شوند و بسیار ساده و راحتند. این نوع مبلمان، همانطور که از اسمشان پیداست، در لابی‌ها، سالن‌های انتظار و فضاهای پذیرایی قرار می‌گیرند و چیدمان آن‌ها به صورت ردیفی یا به‌صورت گروه‌های کوچک انجام می‌شود.

     

    مبل کاناپه

    مبلمان کاناپه، آخرین نوع از انواع مبل اداری هستند. این مبلمان که از چرم، پارچه یا مخمل ساخته می‌شوند، در فضاهای استراحت، اتاق‌های جلسات غیررسمی و فضاهای پذیری قرار می‌گیرند. همچنین به‌صورت تک‌نفره یا چندنفره و در کنار میزهای سرو قهوه یا میزهای عسلی با چیدمان L شکل و مرکزی چیده می‌شوند. برای جذابیت و راحتی بخشیدن بیشتر به این مبلمان می‌توان از کوسن‌های رنگارنگ و طرح‌دار و یا رومیزی استفاده کرد.

     

    انواع جلو مبلی اداری


    به‌طور کلی جلو مبلی که مکمل مبلمان است، به‌منظور قرار دادن وسایل، پذیرایی از مهمان و تفکیک فضایی مورد استفاده قرار می‌گیرد. همچنین به‌عنوان عنصری تزئینی هم تلقی می‌شود. جلو مبلی‌ها باید با مبلمان و دیگر عناصر اداری مانند کتابخانه‌ها و قفسه‌ها هماهنگ باشند. همچنین از دیگر ویژگی‌های آنان می‌توان به برخورداری از سطحی صاف و پیروی از اصول ارگونومیک اشاره کرد. در ادامه شما را با انواع جلو مبلی اداری آشنا می‌کنیم.

     

    جلو مبلی چوبی

    در ساخت جلو مبلی‌های چوبی از چوب‌های مختلفی مانند راش، گردو و بلوط استفاده می‌شود. این چوب‌ها که ظاهری گرم دارند، با انواع سبک‌های دکوراسیون از جمله سنتی و کلاسیک هماهنگند و حس صمیمیت را به فضا انتقال می‌دهند. جلو مبلی چوبی به‌صورت تکی یا چندتایی در کنار کاناپه یا مبل قرار می‌گیرد.

     

    جلو مبلی شیشه ای

    این دسته از جلو مبلی‌ها از شیشه‌های ساده، رنگی یا طرح دار ساخته می‌شوند و با ظاهر شفاف خود و انعکاس نور به بزرگ‌تر نشان دادن فضا کمک می‌کنند. جلو مبلی شیشه ای به‌صورت تکی یا چندتایی و یا ترکیبی با دیگر عناصر شیشه‌ای قرار می‌گیرد.

     

    جلو مبلی فلزی

    جلو مبلی‌های فلزی، محکم‌ترین نوع جلو مبلی اداری به شمار می‌آیند. اگر جلو مبلی فلزی شما با مبلمان مدرن و رنگ‌های خنثی چیدمان شود، فضایی شیک ایجاد خواهد کرد. همچنین اگر این نوع جلو مبلی با دیوارهای آجری و تاسیسات نمایان و نورپردازی‌های صنعتی هماهنگ شود، سبک دکوراسیونی مینیمال می‌آفریند.

    به‌طور کلی اگر مبلمان شما خطوط ساده‌ و صافی دارند، پیشنهاد می‌کنیم جلو مبلی فلزی مشابه با آن را بخرید. به‌علاوه توصیه می‌شود برای جذاب‌تر کردن فضا گلدان، مجسمه‌های کوچک و یا نورپردازی‌های مناسب را به‌کار ببرید.

    سخن آخر

    چیدمان دکوراسیون داخلی در خلق فضای اداری کاربردی و پربهره تاثیر زیادی دارد. انتخاب درست مبل اداری و جلو مبلی نقش مهمی در ایجاد آن ایفا می‌کند. ما در این مطلب به بررسی انواع مبل‌ها و جلو مبلی‌های اداری پرداختیم. سپس شما را با عوامل موثر بر ست کردن این دو آشنا کردیم. اگر قصد آفرینش یک محیط اداری پویا، رضایتبخش و مملو از تعاملات اثربخش میان کارمندان را دارید، پیش از خرید مبلمان به نکات گفته‌شده توجه کنید.