سرمقاله
صفحات روزنامه
اخبار آنلاین
دیوارپوشها، نقش مهمی در دکوراسیون داخلی ساختمان مسکونی، اداری و تجاری دارند و فضا را متحول میکنند. البته باید با توجه به سبک دکوراسیون و نیاز محیط انتخاب شوند. در این مقاله قصد داریم انواع دیوارپوش را به شما عزیزان معرفی کنیم و درباره جنس و کاربرد آنها توضیحاتی کاربردی ارائه دهیم. اگر در حال ایجاد تغییر و تحول در دکوراسیون داخلی منزل و محل کار خود هستید، مطالعه مقاله زیر، ایدههای بسیار خوبی در اختیارتان قرار میدهد.
دیوارپوش، نوعی پوشش برای دیوارهای داخلی ساختمان است که در جنسها، رنگها و طرحهای متنوع تولید میشود. این محصولات، ظاهری و شیک و زیبا به فضا میبخشند و ایرادهای کوچک و بزرگ دیوار را پشت خود پنهان میکنند. از جمله انواع دیوارپوش میتوان به دیوارپوشهای گچی، فومی، پی وی سی، کاغذی، بتنی، ام دی اف و دهها مدل دیگر اشاره کرد. در ادامه، با هر یک از این دیوارپوشها بیشتر آشنا خواهید شد.
پی وی سی (PVC)، نوعی پلیمر ترموپلاستیک است که بهطور گسترده در صنعت ساختمانسازی استفاده میشود. دیوارپوش پی وی سی از جمله انواع دیوار پوش جدید است و جایگزین مناسبی برای دیوارپوشهای قدیمی محسوب میشود. این دیوارپوشها مقاومت بالایی در برابر ضربه و خراش دارند و عایق رطوبت و حرارت هستند. سقف کاذب پی وی سی هم ویژگیهای مشابه این دیوارپوش را دارد و تقریباً مشابه هستند.
دیوارپوش گچی، پوشش ابتدایی دیوار است که در کلیه ساختمانها استفاده میشود. البته تایلهای سهبعدی برجسته که اغلب از جنس گچ پلیمری هستند نیز با نام دیوارپوشهای گچی شناخته میشوند. این دیوارپوشها وزن پایین و مقاومت بالایی دارند و در اندازههای استاندارد، تولید و به بازار عرضه میشوند. قیمت دیوارپوش گچی در مقایسه با سایر دیوارپوشها، ارزانتر و نصب آنها، آسان است. امکان نورپردازی مخفی در این دیوارپوشها نیز وجود دارد.
دیوارپوش فومی با استفاده از فوم پلیاتیلن، یونولیت فشرده یا همان پلی استایرین تولید میشود و بسیار انعطافپذیر است. پشت این دیوارپوشها چسب دارد. به همین دلیل، با نام دیوارپوش چسبی نیز شناخته می شوند. شما میتوانید انواع دیوارپوش فومی، گچی، کاغذی، پی وی سی و... را با قیمت مناسب و کیفیت بالا از آذران خریداری کنید.
محبوبترین دیوارپوش موجود در بازار، کاغذ دیواری است. حتی با وجود انواع دیوارپوش مدرن، کاغذهای دیواری همچنان طرفدار دارند؛ چرا که در طرحهای دلخواه تولید میشوند و بسیار متنوع هستند.
دیوارپوش بتنی از جمله انواع دیوارپوش های مدرن بازار است. شاید تصور کنید که پوشش بتن روی دیوار، ظاهری بسیار بیروح و خشن ایجاد کند؛ اما استفاده از تایلهای بتن اکسپوز برای پوشش دیوار، نمای بسیار جذابی ایجاد میکند.
اگرچه دیوارپوش ام دی اف (MDF) در دسته دیوارپوش چوبی قرار میگیرد؛ اما جنس متفاوتی با چوب دارد. این دیوارپوشها با استفاده از الیاف چوب و رزین تولید میشوند و ظاهری شبیه به چوب دارند؛ اما ارزانتر از دیوارپوشهای چوبی هستند.
لمینت، لایهای است که روی دیوارپوش قرار میگیرد تا از آن در برابر رطوبت، حرارت و سایش، مراقبت کند. دیوارپوش لمینت عمر بالایی دارد و عایق حرارت و صوت است.
دیوارپوش میکروسمنت از ترکیب سیمان و رزین تولید میشود و از جدیدترین انواع دیوارپوشهای موجود در بازار است. این پوشش، خاصیت چسبندگی و انعطافپذیری بالایی دارد و برای استفاده روی سطوح مختلف از جمله دیوار، کف و سقف، مناسب است.
دیوارپوش سنگ از زیباترین و لوکسترین دیوارپوشها است. این دیوارپوشها از سنگهای مختلف همچون سنگ چخماق، گرانیت یا حتی ماسه سنگ ساخته میشوند و مقاومت بینظیری در برابر آب، ضربه و خراش دارند.
دیوارپوشهای چوبی در رنگهای تیره و روشن و تایلهای افقی و عمودی تولید میشوند. دیوارپوش چوبی برای پوشاندن بخشهای مختلف خانه مناسب هستند و در ادارهها نیز طرفداران بسیاری دارند.
قدیمیترین و رایجترین نوع دیوارپوش، سرامیک است. این دیوارپوشها، طرح و رنگ متنوعی دارند و بهدلیل داشتن مقاومت بالا در برابر رطوبت، ضربه و ساییدگی، در بسیاری از بخشهای منزل از جمله آشپزخانه، سرویس بهداشتی و حمام استفاده میشوند. سرامیک، آلودگی را به خود جذب نمیکند و بهراحتی تمیز میشود.
دیوارپوش چرمی مناسب دکورهای تجملاتی و لاکچری است. این دیوارپوشها در سه مدل تایل، پنل و رول به بازار عرضه میشوند و نصب آسانی دارند. دیوارپوش چرمی علاوه بر محیطهای مسکونی، برای استفاده در فضاهای اداری شیک نیز پیشنهاد میشود.
دیوارپوش فایبرگلاس از الیاف شیشه ترکیبات بیضرر همچون سیلیس، دولومیت و کربنات تشکیل شده است. این دیوارپوشها شبیه به پارچهای با تاروپود هستند و مقاومت بالایی در برابر حرارت دارند. برای نصب فایبرگلاس نیازی به زیرسازی نیست.
دیوارپوش آکوستیک، عایق صدا است و برای پوشاندن کف و حتی سقف مکانهایی مانند اتاق کنفرانس، سالن اجتماعات و سایر محیطهای اداری به کار میرود. این دیوارپوشها از یونولیت، پشم سنگ، پشم شیشه و فوم تشکیل میشوند و طرحها و مدلهای متنوعی دارند.
دیوارپوش پلیمری از الیاف شیشه یا همان فایبرگلاس تولید میشود؛ اما تفاوتهای عمدهای با دیوارپوش فایبرگلاس دارد. این دیوارپوش، مقاومت خوبی در برابر آتش، رطوبت، خوردگی و نور خورشید از خود نشان میدهد و طول عمر بالایی دارد.
دیوارپوشهای آلومینیومی از کامپوزیتهای آلومینیومی تولید شدهاند و ظاهر متفاوتی دارند. این دیوارپوشها با استفاده از چسب و بهآسانی روی دیوار نصب میشوند و در طرحها و رنگهای متنوع در بازار موجود هستند.
در این مقاله، درباره انواع دیوارپوش و کاربردهای آنها در دکوراسیون داخلی ساختمانهای مسکونی، اداری و تجاری صحبت کردیم. این دیوارپوشها، تاثیر مستقیم در زیبایی فضا دارند و دکوراسیون را تکمیل میکنند. پیشنهاد میکنیم که انواع دیوارپوش پی وی سی در طرحهای متنوع را با کیفیت بالا و قیمت مناسب از مجموعه آذران فضانما خریداری کنید.
«آذران فضانما» یک گروه کارخانجات صنعتی است که در زمینه تولید محصولات دکوراتیو ساختمانی، مثل دیوارپوش، سقف کاذب، پارتیشن، کف کاذب و... فعالیت میکند. در حال حاضر، با گذشت بیش از 24 سال از آغاز فعالیت مجموعه آذران فضانما و کسب تجارب ارزشمند، با کارخانه ای به مساحت 18000 متر مربع، با 6 سالن بزرگ تولید مجهز به پیشرفته ترین تکنولوژیهای روز دنیا و بیش از 200 پرسنل، آماده ارائه خدمات به همه مشتریان است.
برای کسب اطلاعات بیشتر، به سایت آذران (www.azaran.com) سر بزنید یا با شماره تلفن ۰۲۱۸۳۹۹ تماس بگیرید.