سرمقاله

تهران و آژانس؛ گفت‌وگو با گاردهای بسته / جلال خوش‌چهره

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • چرا باید تابستان را برای سفر به روسیه انتخاب کنید؟
  • ۱۰ تا از بهترین پرینتر استوک (راهنمای خرید)
  • تماشای لنز ایرانسل در ماراتن تابستانی
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 50353  |  صفحه ۶ | حوادث  |  تاریخ: 15 مرداد 1404
    سقف‌شکنی دوباره نرخ ارز
    دلار از مرز ۹۴ هزار تومان عبور کرد
    قیمت دلار دیروز روی رقم ۹۴ هزار و ۷۰۰ تومان بازگشایی شد، اما در ادامه معاملات اندکی عقب‌نشینی کرد. با این حال، دلار همچنان تحت تاثیر سیگنال‌های منفی سیاسی قرار دارد و فعلا در این کانال ماندگار است.
    به گزارش تجارت نیوز، قیمت دلار دیروز با افزایش ۹۵۰ تومانی نسبت به روز گذشته‌اش روی رقم ۹۴ هزار و ۱۵۰ تومان در حال معامله است. فضای روانی بازار همچنان متاثر از اخبار سیاسی است و همین موضوع بر تقاضا و رفتار معامله‌گران تاثیر گذاشته است.
    ابهام در مذاکرات با آمریکا و نگرانی‌ها از فعال‌سازی مکانیسم ماشه باعث شده چشم‌انداز روشنی از مسیر قیمت ارز وجود نداشته باشد. کارشناسان اقتصادی می‌گویند، اگر طی روز‌های آینده اخبار مثبتی از روند مذاکرات منتشر نشود، احتمال صعود نرخ دلار تا سطح ۱۰۰ هزار تومان نیز وجود دارد.
    یورو به کانال ۱۰۹ هزار تومانی رسید
    درهم امارات دیروز سه‌شنبه روی رقم ۲۵ هزار و ۹۱۰ تومان معامله می‌شود. تتر نیز با قیمت ۹۲ هزار و ۹۰۹ تومان در حال معامله است.
    پوند انگلیس با افزایش یک هزار و ۳۷۰ تومانی نسبت به روز گذشته روی رقم ۱۲۵ هزار و ۹۵۰ تومان در حال معامله است. یورو نیز دیروز روی رقم ۱۰۹ هزار و ۶۲۰ تومان معامله می‌شود.
    گفتنی‌ست، حواله دلار در مرکز مبادله با رشد نسبت به روز گذشته، روی رقم ۶۹ هزار و ۷۸۷ تومان معامله شد. اسکناس دلار نیز روی رقم ۷۱ هزار و ۸۸۱ تومان در حال معامله است.