صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • قیمت بیمه شخص ثالث با دیه ۱۴۰۵ تغییر کرد؛ حداقل پوشش مالی به ۷۰ میلیون تومان رسید
  • چرا کسب و کارهای جدید به زیرساخت ابری نیاز دارند؟
  • چرا سرخ کن دوقلو نینجا بهترین انتخاب برای خانواده‌های ایرانی است؟
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 7197  |  صفحه ۴ | فرهنگ و هنر  |  تاریخ: 21 فر 1402
    موتور نارضایتی تراشی خاموش شود
    نماینده تهران مجلس تاکید کرد که باید موتور نارضایتی تراشی خاموش شود. به گزارش ایسنا، غلامحسین رضوانی در جلسه علنی روز گذشته در تذکری گفت: باید به وضعیت حقوق بازنشستگان مخابرات و تعهدات پیش بینی توجه شود چون حداقل اداره کنندگان مخابرات به اندازه دولت حاکمیت محسوب می شوند.
    وی با اشاره به استعفای وزیر آموزش و پرورش گفت: آقای رئیسی باید دقت داشته باشد که موتور نارضایتی‌تراشی که در درون دولت و بخش های دیگر حاکمیت است باید خاموش شود. اگر این موضوع را امروز متوجه نشویم فردا دیر است.
    نماینده تهران در پایان گفت: کسانی که به اقتصاد نئولیبرال و سیاست های تعدیل اقتصادی اعتقاد دارند نمی توانند یاران خوبی برای آقای رئیسی باشند؛ در موضوع  افزایش قیمت خودرو توسط شورای رقابت گفته می شود چرا به یکباره این موضوع انجام شد.