سرمقاله

برنامه توسعه یا فقط انشاء؟ ‪/‬ پیمان مولوی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • آغاز طرح زمستانی «ایرانسل‌من»
  • بسته تخفیفی ایرانسل به مناسبت روز مادر و روز پدر
  • ارائه بسته‌های ویژه همراه اول به‌مناسبت روز مادر
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 15174  |  صفحه ۷ | ایران زمین  |  تاریخ: 13 شهریور 1402
    در دوازدهمین گام از جهش عمرانی کلان‌شهر شیراز؛
    ۴۷ پروژه محرومیت‌زدایی در شیراز به بهره‌برداری رسید
    ۴۷ پروژه محرومیت‌زدایی هم‌زمان با هفته دولت در دوازدهمین گام از جهش عمرانی کلان‌شهر شیراز در ۱۰ منطقه این کلان‌شهر به بهره‌برداری رسید.
    به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری شیراز، ۴۷ پروژه محرومیت‌زدایی هم‌زمان با هفته دولت در دوازدهمین گام از جهش عمرانی کلان‌شهر شیراز در ۱۰ منطقه این کلان‌شهر به بهره‌برداری رسید.
    محرومیت‌زدایی یکی از محورهای سند جامع سومین حرم اهل‌بیت(ع) است
    رئیس شورای اسلامی شهر شیراز در این آیین اظهار کرد: در شورای ششم شیراز ٧٢ رویکرد تعریف کرده‌ایم که حرکت جهادی یکی از آن‌هاست و امروز مدعی هستیم که در بخش‌های مختلف پروژه‌ها در سرفصل گوناگون در حال اجرا است.
    سید ابراهیم حسینی خاطرنشان کرد: یکی از شعارهای اصلی ما نیز سومین حرم اهل بیت(ع) بوده که سندی جامع برای آن تدوین شده که یکی از محورهای آن شاخص محرومیت‌زدایی است.
    همراهی بین شهرداری و شورای اسلامی شهر شیراز با دیگر دستگاه‌های حاکمیتی در محرومیت‌زدایی
    شهردار کلان‌شهر شیراز در آیین افتتاح ۴۷ پروژه محرومیت‌زدایی با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر اظهار کرد: در بهمن ماه سال گذشته عملیات اجرایی پروژه‌های محرومیت‌زدایی در ۴۰ محله در قالب ٧٧ پروژه در سطح مناطق یازده‌گانه کلانشهر شیراز در دستور کار قرار گرفت که امروز به صورت خاص فاز نخست در قالب ۴۷ پروژه‌ به افتتاح رسید‌. اسدی ادامه داد: در دوازهمین گام جهش عمرانی شهرداری شاهد اقدام موثر و فعال در همه ابعاد هستیم. او با بیان اینکه ٣ درصد از بودجه کل عمرانی شهرداری شیراز به رفع محرومیت و پروژه‌های محرومیت‌زدایی اختصاص داده شد، گفت: سال گذشته در ۴۰ محله محروم و هدف، ٧٧ پروژه تعریف شد که امروز شاهد افتتاح ۴۷ پروژه ریال هستیم. این مقام ارشد مدیریت شهری شیراز ادامه داد: شهرداری طی یک برنامه چهارماهه با تحلیل و مطالعات لازم، در مناطق یازده‌گانه معابر فرعی، خاکی و عرض کم را تعریف کرد.
    همراهی بین شهرداری و شورای اسلامی شهر شیراز با دیگر دستگاه‌های حاکمیتی در محرومیت‌زدایی
    نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی نیز بیان کرد: شاهد تعامل و همراهی بین شهرداری و شورای اسلامی شهر شیراز با دیگر دستگاه‌های حاکمیتی هستیم که نتیجه آن ارائه خدمات در محروم‌ترین نقاط این کلان‌شهر بوده است. جعفر قادری ادامه داد: تلاش ما این بوده که در بودجه‌های سالانه و برنامه‌های توسعه‌ای کشور و همچنین قوانین دیگری همانند قانون تأمین مالی توسعه زیرساخت‌ها کمک کنیم تا موانع قانونی برداشته شود.او خاطرنشان کرد: خوشبختانه در طرح تأمین مالی استفاده از ظرفیت و منابع مردمی پیش‌بینی شده است.
    عضو اقتصاددان مجلس شورای اسلامی شهر اضافه کرد: در احکامی که در برنامه هفتم توسعه کشور آمده نیز از دیدگاه‌ها استفاده خواهیم کرد.
    قادری یادآور شد: در سفر دوم هیئت دولت به استان فارس هم طرح‌ها و برنامه‌های خوبی دیده شده و اخیرا جلسه‌ای در خصوص بحث کمربندی شیراز نیز برگزار و مطالعه رینگ دوم کمربندی در دستور کار قرار گرفته و بخش‌های قابل واگذاری به شهرداری شیراز بررسی خواهد شد.
    محرومیت‌‌زدایی یک نگاه دینی براساس منویات رهبر معظم انقلاب است
    سخنگو و رئیس کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شهر شیراز نیز در این مراسم خاطرنشان کرد: خوشبختانه در فاز نخست فعالیت‌های محرومیت‌زدایی به یک فهم مشترک رسیدیم و قرار است عقب‌ماندگی سال‌های گذشته را جبران کنیم.
    سیده مریم حسینی به مردم منطقه ٩ کلان‌شهر شیراز نوید داد که در شش ماهه دوم امسال اتفاقات بهتری در رفع محرومیت از این منطقه اجرایی می‌شود. او گفت: در این راستا ٧٢ پروژه تعریف شده که منطقه ٩ شیراز شرایط بهتری از نظر رفع محرومیت پیدا خواهد کرد.
    رئیس کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شهر شیراز بیان کرد: در هفته‌ای که مزین به دو شهید والامقام دولت است، پروژه‌های محرومیت‌زدایی به بهره‌برداری رسید که در کشور بی‌نظیر است، چراکه در سال‌های گذشته محرومیت‌زدایی به اسم محرومیت با شرایط خاصی ایجاد شد.
    حسینی ادامه داد: در سایه کم‌توجهی و غفلت و کمبود بودجه، تفکرها بر محرومیت‌زدایی متمرکز شد و در این راستا در شورای اسلامی شهر شیراز، کمیسیونی تحت عنوان ساماندهی حاشیه‌نشینی و رفع محرومیت از مناطق کمتر برخوردار با تفکر ازبین بردن محرومیت، ایجاد شد.
    سخنگوی شورای اسلامی شهر شیراز خاطرنشان کرد: ۴۰ محله شناسایی و درجه‌بندی محرومیت‌ها در آن دسته‌بندی و سندی تدوین شد.
    او با تصریح بر اینکه محرومیت‌‌زدایی یک نگاه دینی براساس منویات رهبر معظم انقلاب برای رفع کمبودهای شهر است، گفت: در موضوع محرومیت‌زدایی در این کلان‌شهر، به جز مسائل عمرانی با تفکر فرهنگی پیش می‌رویم.
    حسینی همچنین با بیان اینکه در ١١ منطقه شهر، شهرداران جوان با فرهنگ محرومیت‌زدایی در حال فعالیت هستند، ابراز امیدواری کرد که روند محرومیت‌زدایی در شیراز به الگویی ملی تبدیل شود. رئیس کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شهر شیراز اظهار کرد: محرومیت‌زدایی در حقیقت اقدامات عقب‌افتاده سال‌های گذشته است که بر زمین مانده بود که این موضوع بر اثر غفلت و بی توجهی مسؤولین بوده است. سخنگوی شورای اسلامی شهر شیراز بیان کرد: در حال حاضر کمیته محرومیت‌زدایی اقدام به تعریف پروژه‌ها کرده است و بر مدیران و شهرداران مناطق اضافه بر وظایفشان، وظایف دیگری تحمیل می‌کند تا محلات محروم از محرومیت خارج و به محله مطلوب دست یابند.
    اجرای پروژه‌های محرومیت‌زدایی در ۱۰ منطقه شیراز
    معاون فنی و عمرانی شهرداری شیراز نیز اظهار کرد: امروز در ۱۰ منطقه شهر شیراز پروژه‌های محرومیت‌زدایی اجرا و به بهره‌برداری رسید.
    محمد امین افزود: این پروژه‌ها از جنس محرومیت‌زدایی و در محلات کم برخوردار است و رضایتمندی قابل توجهی از شهروندان را در پی خواهد داشت.
    ارتقای کیفیت زندگی در محلات کمتر برخوردار
    شهردار منطقه ۴ شیراز نیز بیان کرد: در راستای افزایش سطح ارتقای کیفیت زندگی در محلات کمتر برخوردار، با مصوبه شورای اسلامی شهر شیراز و دستور شهردار این کلان‌شهر عملیات عمرانی در ۲ محله هدف کشن و عادل‌آباد در دستور کار قرار گرفت. حسام‌الدین اسدزاده ادامه داد: ۲.۵ کیلومتر عملیات لوله‌گذاری جهت دفع آب‌های سطحی و زیرسازی و کانیواگذاری و آسفالت معابر محله کشن نیز با اعتباری بالغ بر ۶.۵ میلیارد تومان انجام شد.
    او یکی از مطالبات اصلی مردم محله کشن را روکش خیابان اصلی این محله عنوان کرد که به دلیل عدم اتمام فاضلاب شهری، امکان پذیر نبود و در این خصوص بیان کرد: با پیگیری‌های مستمر انجام شده، روکش اصلی آسفالت این محله به مساحت ۳۵ هزارمترمربع با اعتباری افزون‌بر ۶.۵ میلیارد تومان رقم خورد. شهردار منطقه ۴ شیراز خاطرنشان کرد: در محله قلعه عادل‌آباد نیز عملیات لوله‌گذاری به طول ۱.۵ کیلومتر در دست اقدام است.
    رفع محرومیت از ۳ شهرک مهدی‌آباد، حجت‌آباد و سامان
    شهردار منطقه ٩ شیراز نیز بیان کرد: رفع محرومیت از ۳ شهرک مهدی‌آباد، حجت‌آباد و سامان در دستورکار قرار گرفت و در سال جاری با دستور اکید شهردار کلان‌شهر شیراز آن به ٣٠ هزار مترمربع پیاده‌رو سازی، جدول‌گذاری، کانیواگذاری آسفالت و زیرسازی اختصاص داده شد.
    اجرای پروژه‌های محرومیت‌زدایی در ۷ محله هدف منطقه ۷
    سرپرست شهرداری منطقه ۷ شیراز نیز اظهار کرد: در سطح این منطقه، پروژه‌های محرومیت‌زدایی در ۷ محله هدف به بهره‌برداری می‌رسد.
    محمد جعفری افزود: این پروژه‌ها شامل عملیات لوله‌گذاری دفع آب‌های سطحی، بهسازی و زیرسازی آسفالت معابر و همسطح سازی پیادهروها است.
    ا‌و گفت: اجرای این پروژه‌ها با هدف دفع روان آب‌های سطحی در معابر، توسعه زیرساخت‌های شهری و بهبود بهداشت محیط زیست صورت می‌گیرد. سرپرست شهرداری منطقه ۷ شیراز ادامه داد: در مجموع ۷.۵ کیلومتر عملیات لوله‌گذاری در سطح منطقه هفت در حال انجام است که ۲.۵ کیلومتر سهم پروژه‌های محرومیت زدایی است و ۱.۵ کیلومتر آن عملیات لوله‌گذاری اجرا شده است.
    جعفری اضافه کرد: بهسازی و زیرسازی ۲۵ هزار مترمربع آسفالت معابر انجام شده است که در محله سهل‌آباد میزان ۱۴ هزار مترمربع این عملیات صورت گرفته است.
    او به سایر پروژه‌های در دست اجرا اشاره کرد و گفت: بهسازی و ساماندهی بولوار سادات به طول ۱۱۰۰ متر و عرض ۴۵ متر که شامل احیای فضای سبز، نقاشی‌های دیواری مشرف به بولوار، رنگ‌آمیزی تک لبه‌های بولوار با اعتبار ۱۲ میلیارد تومان، لوله‌گذاری کانال شماره یک سهل‌آباد در شرق این محله با پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصد و احداث زورخانه، مسجد و خانه محله از دیگر پروژه‌های اجرایی و در دستور کار است.
    گفتنی‌است؛ از سند ارتقای کیفیت زندگی محلات کلانشهر شیراز رونمایی شد.
    نگاهی به پروژه‌های محرومیت‌زدایی در ۱۰ منطقه شیراز
    اجرای عملیات لوله‌گذاری کوچه شهید محمود صالحی منشعب از خیابان ابیوردی یک، اجرای عملیات لوله‌گذاری منشعب از ابیوردی (ابیوردی یک، کوچه ۱۱ حسن‌آباد)، تملک املاک و بازگشایی معبر محله ابیوردی (کوچه جمشیدی) و تملک املاک و بازگشایی معبر محله مهدی‌آباد در منطقه یک و لوله‌گذاری منشعبات خیابان کارگر کوچه ۲۲، احداث سرویس بهداشتی در بوستان شکوفه، تملک و بازگشایی شهرک بهار به متراژ ۱۶۹.۶۸ مترمربع، بهسازی و مرمت جداره‌ها و دیواره‌های محله قیام فاز یک، بهسازی و مرمت جداره‌ها و دیواره‌های محله قیام فاز ۲، تملک و بازگشایی معبر شیخ علی چوپان به متراژ ۴۲۰.۶ مترمربع و احداث سرویس بهداشتی در محله شیخ علی چوپان در منطقه ۲ هستند که امروز به بهره‌برداری رسیدند.
    بهسازی و زیرسازی، جدول و لوله‌گذاری و آسفالت محله برآفتاب سعدی فاز یک، بهسازی و زیرسازی، جدول و لوله‌گذاری و آسفالت محله برآفتاب سعدی فاز ۲، بهسازی و زیرسازی، جدول و لوله‌گذاری و آسفالت محدوده خیابان آبخوان غربی و شرقی، بهسازی و زیرسازی، جدول و لوله‌گذاری و آسفالت محدوده بلوار شهید وفایی و شهرک امام حسین‌(ع) از پروژه‌های محرومیت‌زدایی منطقه ۳ و لوله‌گذاری قلعه عادل‌آباد، لوله‌گذاری معبر اصلی گلشن و بهسازی معابر و آسفالت گلشن در منطقه ۴ به بهره‌برداری رسیدند.
    عملیات جدول‌گذاری، کانیواگذاری، زیرسازی و آسفالت عدالت، گفتار، سپاه جنوبی، ۴۵ متری دولت و کوشک میدان، تعمیر و مرمت جداول کوشک میدان و خرید پمپ آب جهت مدیریت بحران از پروژه‌های منطقه ۵ و لوله‌گذاری شهرک جوادیه پروژه محرومیت‌زدایی منطقه ۶ شهرداری شیراز بوده است.
    لوله‌گذاری کوچه ۸۹ کوشکک، بهسازی، زیرسازی و آسفالت سهل‌آباد، ایستگاه اتوبوس وزیرآباد، بهسازی بلوار سادات سهل‌آباد و لکه‌گیری و روکش آسفالت بلوار سادات سهل‌آباد از پروژه‌های محرومیت‌زدایی منطقه ۷ و کف‌سازی، بدنه‌سازی، جداره سازی و تأسیسات شهری محله هجرت، لوله‌گذاری دفع آب‌های سطحی محله هجرت، تأسیسات برقی و مکانیکی (تأمین روشنایی و نورپردازی) هجرت، جمع‌آوری آب‌های سطحی (لوله‌گذاری) بالاکفت، زیرسازی و آسفالت معابر بالاکفت، جابه‌جایی شبکه برق سنگ سیاه، کف‌سازی، بدنه‌سازی، جداره‌سازی و نورپردازی لب آب، زیرسازی و آسفالت معابر تیموری، جمع‌آوری آب‌های سطحی (لوله‌گذاری) تیموری و کف‌سازی، بدنه‌سازی و جداره‌سازی تیموری از پروژه‌های بهره‌برداری شده در منطقه ۸ هستند. لکه‌گیری و روکش آسفالت مهدی‌آباد، جدول‌گذاری مهدی‌آباد و لوله‌گذاری مهدی‌آباد در منطقه ۹ و زیرسازی و آسفالت محله قناعت‌پیشه، جدول‌گذاری محله شاهیجان، کانیوا‌گذاری محله شاهیجان، آسفالت محله شاهیجان، پیاده‌رو سازی محله شاهیجان، لوله‌گذاری خیابان بنیانی و پل عابر پیاده فلزی خیابان بنیانی در منطقه ۱۱ به بهره‌برداری رسیدند.