سرمقاله

دیپلماسی؛ فرصت استراتژیک نه تهدید / سعید پای بند

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • پایداری شبکه همراه اول در مناطق زلزله‌زده استان گلستان
  • دوره غیر حضوری در موسسه آموزش مجازی هرمس! حتی از کلاس آنلاین هم آسانتر
  • هدیه همراه اول به مردم لرستان به‌مناسبت ثبت جهانی دره خرم‌آباد
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 49284  |  صفحه ۱  |  تاریخ: 29 تیر 1404
    این همان علی لاریجانی است که بعد از دشمنی پایداریچی‌ها با او صلاحیتش در شورای نگهبان رد شد
    تصویری که از علی لاریجانی در سال‌های گذشته در ذهن مخاطب نقش بسته، سیاستمداری کت و شلواری، با پیراهن‌های یقه بسته، ادبیات رسمی و تا حدی دیپلماتیک. به گزارش خبرآنلاین، روزنامه خراسان نوشت: لاریجانی ۱۲ سال رئیس مجلس بود و در این سه دوره منتقدان و دشمنان زیادی داشت. یک زمانی رئیس جمهور وقت در عملیاتی گنگستری برای تخریب وی فیلم برادرش را در مجلس پخش کرد، یک زمان به علت دفاع از ساحت مجلس هدف هجمه شدید رئیس قوه قضاییه که برادرش بود قرار گرفت، یک دوره هم دشمن اصلی پایداری‌های مجلس بود و متهم اصلی تصویب برجام در ۲۰ دقیقه.
    البته این دشمنی‌ها بی‌نتیجه هم نبود و شورای نگهبان در دو انتخابات ریاست جمهوری در کمال تعجب صلاحیت وی را احراز نکرد!لاریجانی در همه این سال‌ها حامی دیپلماسی، مذاکره و حل مسائل سیاست خارجی کشور به ویژه مسئله هسته‌ای از طریق گفت‌وگو و رسیدن به توافق با غرب بود.
    در جنگ ۱۲ روزه ولی ناگهان تصویر جدیدی از علی لاریجانی را دیدیم! فردی که کت نمی‌پوشد، پیراهنش را روی شلوارش می‌اندازد و آستین‌ها را بالا زده ! در روزهایی که شاید انتظار داشتیم افرادی که همیشه مخالف مذاکره بودند پرچم حمایت از جمهوری اسلامی را به دست بگیرند، این علی لاریجانی بود که در اولین روزها در قاب تلویزیون دیده شد و شروع به تهدید غرب و به ویژه گروسی کرد.
    در زمانی که بعد از آتش بس، برخی از خودی‌ها زمزمه‌های شکست داشتند این علی لاریجانی بود که بعد از پیام رهبری، کامل‌ترین و منسجم‌ترین روایت از جنگ ۱۲ روزه و پیروزی ایران را ارائه داد و بعد هم یکی از سخنرانان اصلی مراسم وداع با شهدا بود تا در هر سخنرانی روشنگری و پیام‌های دقیقی به دشمن مخابره کند.
    علی لاریجانی نشان داد که مرد جنگی بودن به شعار دادن در زمان صلح نیست! وی نشان داد مرد روزهای سخت است، چه زمانی که کشور نیاز به دفاع از عقلانیت و دیپلماسی دارد او در خط مقدم است و ترسی از آماج تهمت‌ها و توهین‌ها قرار گرفتن ندارد، چه زمانی که کشور در شرایط جنگی است و نیاز به تبیین و ارائه روایت از جنگ و لفاظی در برابر دشمن دارد ترسی از تهدید دشمن ندارد.