کد خبر: 26202 | صفحه ۷ | ایران زمین | تاریخ: 25 فروردین 1403
استاندار گیلان تاکید کرد
لزوم هم افزایی متولیان تعلیم و تربیت با شورای عالی انقلاب فرهنگی
استاندار گیلان با اشاره به نقش آموزش و پرورش در تربیت دانش آموزان گفت: هم افزایی نهادهای همسو با شورای عالی انقلاب فرهنگی برای رشد و تعالی نسل آینده و سند بنیادین ضروری است.
اسدالله عباسی در جلسه هماهنگی و هماندیشی نحوه اجرای برنامههای کارگروه فعالان تربیتی با حضور نمایندگان تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور با بیان اینکه شورای عالی انقلاب فرهنگی برنامه مساله محور و خوبی را در مدارس آغاز کرده است، اظهار کرد: مجموعه دولت سیزدهم از همه جهت حمایت و کارهای شناسایی آسیبهای اجتماعی در مدارس و جامعه را آغاز کرده و به نتایج خوبی رسیدیم.
وی با اشاره به نقش آموزش و پرورش در تربیت دانش آموزان در تراز جمهوری اسلامی گفت: شورای عالی انقلاب فرهنگی به تنهایی نمیتواند مشکلات حوزه مدارس را برطرف کند زیرا متولی اصلی امور آموزشی و پرورشی در کشور آموزش و پرورش است که باید وظایف خود را به درستی انجام دهند و هم افزایی نهادهای همسو در این بخش امری اجتناب ناپذیر است.
استاندار گیلان یکی از دلایل مشکلات موجود در جامعه را ناکافی بودن هماهنگیهای میان بخشی بین آموزش و پرورش و برخی از نهادهای فرهنگی دانست و افزود: در آغاز کار آموزشی کودکان در کشور وجود نا هماهنگیها باید برطرف شود و دولت سیزدهم اهتمام ویژهای در تحقق این مهم دارد. عباسی با تأکید بر لزوم توجه به اجرای درست سند تحول بنیادین در کشور توسط آموزش و پرورش بیان کرد: تا دهه ۸۰ آموزش و پرورش موفق عمل نکرد و بعد از آن سند تحول بنیادین تصویب شد و در دولت نهم و دهم تا حدودی این سند اجرا و در دولت یازدهم و دوازدهم کلاً این سند مهم متأسفانه رها شد و دولت وقت هیچ توجهای به سند تحول بنیادین نداشته است. نماینده عالی دولت در گیلان با اشاره به عوامل مؤثر در تربیت فرزندان و آینده سازان در کشور گفت: خانواده، مدرسه و دانشگاه سه عنصر تأثیرگذار در حوزه تربیت فرزندان این مرز و بوم است که دشمن برای هر سه عنصر برنامه دارد ولی تاکنون تلاشهای صورت گرفته، موفق عمل نکرده است. عباسی کاهش فرزند آوری را یک تهدید برای نسل جدید و کودکان دانست و تصریح کرد: کاهش فرزندی آوری یک تهدید برای کشور بوده و جامعه را دچار مشکل میکند زیرا غالب پدران و مادران شاغل بوده و به ناچار فرزندان خود را برای نگهداری تا ظهر تحویل یک فرد ثالث دهند و این خود ممکن است برای دانش آموزان مشکل ساز شود. وی با تأکید بر نظارت بر چگونگی ورود معلمین در بدنه آموزش و پرورش بیان کرد: در مدارس معلمین پرورشی و دیگر دروس باید تمامی شیوههای آموزشی را در بر گرفته و کودکان را متناسب با مفاهیم دینی و انقلابی و مدل ایرانی اسلامی، آموزش دهند. نماینده عالی دولت در گیلان با تاکید جدی بر نقش مؤثر اولیا مربیان در مدارس کشور افزود: انجمن اولیا و مربیان بسیار مهم و تأثیر گذار است ولی اکنون در جامعه این امر افول پیدا کرده است؛ هر چند دولت سیزدهم اقدامات خوبی را در این خصوص انجام داده است.