سرمقاله

در باب اهمیت افکار عمومی ‪/‬ ژوبین صفاری

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • بسته تخفیفی ایرانسل به مناسبت روز مادر و روز پدر
  • ارائه بسته‌های ویژه همراه اول به‌مناسبت روز مادر
  • حضور همراه اول با مجموعه‌ای از سرویس‌های فناورانه در نمایشگاه تلکام 2024
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 18192  |  صفحه آخر  |  تاریخ: 14 آبان 1402
    انتشار «چامه» ویژه کامل احمدنژاد
    سی‌ویکمین شماره مجله ادبی «چامه»، ویژه زندگی و آثار کامل احمدنژاد، از شاگردان عبدالحسین زرین‌کوب و سیدجعفر شهیدی، منتشر شد. به گزارش ایسنا، این شماره با شعرها و داستان‌هایی از شاعران و نویسندگان امروز ایران و جهان به‌تازگی در ۱۵۶ صفحه منتشر شده است.
    محمدصادق رحمانیان، مدیر و سردبیر چامه در سرمقاله نوشته است: «سرانجام پس از سی شماره انتشار دوماه‌نامه ادبی چامه به فصلنامه تغییر وضعیت داد. در این سی شماره که از شهریور ۱۳۹۶ آغاز شد و در شهریور ۱۴۰۲ به پایان رسید، با بسیاری از اهل نظر در قلمرو ادبیات و شعر و داستان گفت‌وگو کردیم. راهبرد مجله بر گفت‌وگو با شاعران و نویسندگان فارسی‌زبان که همچنان در میان ما زندگی می‌کنند و به تولید فکر و ادبیات می‌پردازند، استوار بود؛ این رویکرد را همچنان ادامه خواهیم داد.»
    او در ادامه گفته است: «در فصل‌نامه به دلیل فرصت و فراعتی که برای فراهم کردن مطالب تازه و مفید، وجود دارد، تلاش خواهیم کرد که مطالب پژوهشی ادبی را حول شخصیت‌های تأثیرگذار در زبان و ادب فارسی آماده و آراسته کنیم.»
    چامه این شماره، در چهار بخش داستان، شعر، گپ و ترجمه انتشار یافته است. سرپرستی داستان را محمدجواد جزینی و دبیری بخش شعر زمان را ضیاءالدین خالقی به عهده دارد. داستان‌هایی از جلال مظاهری، مریم علی‌اکبری، الهام جوادی‌فرد، مرجان ظریفی، هیرومی کاواکامی، راحله بهادر، مهدی زارع و علی شادکام در چامه آمده است.
    در بخش «گپ»، گفت‌وگوهایی با پوران کاوه، اکبر اکسیر، ارمغان بهداروند، صمد مهماندوست و دلال عباس انجام شده است.
    در بخش شعر زمان شعر این شاعران منتشر شده است: حیاتقلی فرخ‌منش، حمیدرضا شکارسری، فریاد شیری، ساغر شفیعی، حسن خدابنده، آرزو نوری، سحر توکلی، پیمان نوری، سودابه مهیجی، افشین شیخ‌زاده، ایوب رستمی و حجت بخشوده.
    در بخش شعر و ترجمه، آثار موسی بیدج، جلال زنگابادی، عباس نادری، پریناز سعیدی، نجوان درویش، محمد الأمین الکرخی، آنا هافمن، افسانه حسنیه، لؤی حمزه عباس، صادق دارابی و هاینریش تئودور فونتان انتشار یافته است.
    فصل‌نامه ادبی چامه را می‌توانید، علاوه در مطبوعاتی‌های معتبر، از فروشگاه‌های مجازی جار، فیدیبو و طاقچه تهیه کنید.