کد خبر: 25784 | صفحه ۷ | ایران زمین | تاریخ: 27 اسفند 1402
مدیرکل تبلیغات اسلامی البرز خبر داد
دین و تکنولوژی تعارضی با یکدیگر ندارند
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان البرز از اجرای طرح زندگی با آیه ها (مسطورا) در این استان خبر داد و گفت: در ماه مبارک رمضان ۳۰ آیه قرآن به عنوان آیات محوری تعیین و مقرر شده همه نهادها تلاش کنند آنها در ذهن مردم حک و مفاهیم آیات به عنوان ضرب المثلهای پرتکرار بین اقشار مختلف جامعه تبیین شود.
حجت الاسلام مهدی ولایی برحق، مدیرکل تبلیغات اسلامی در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن جلسات این اداره کل برگزار شد، ضمن تبریک حلول ماه رمضان از اجرای طرح زندگی با آیه ها (مسطورا) با همکاری سازمان تبلیغات اسلامی، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت آموزش و پرورش، سازمان صداوسیما، شورای سیاستگذاری ائمه جمعه و اداره کل اوقاف و امور خیریه استان خبر داد.
وی با بیان اینکه مقرر شده برای متداول شدن ۱۵۰ آیه قرآن کریم در بین مردم در طول سه سال در این طرح تلاش کنیم، افزود: به عنوان ویژه برنامه ماه مبارک رمضان ۳۰ آیه قرآن به عنوان آیات محوری تعیین و مقرر شده همه نهادها تلاش کنند آیهها در ذهن مردم حک و مفاهیم آنها به عنوان ضرب المثلهای پرتکرار بین اقشار مختلف جامعه تبیین شود. هدف ما از اجرای این طرح این است که روزانه با آیات قرآن زندگی کنیم که دلیل نامگذاری این طرح نیز همین موضوع است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان البرز با اشاره به اهمیت نقش آفرینی اصحاب رسانه در این زمینه، حضور آنها را موجب شتاب این طرح دانست و بیان کرد: در راستای اجرای این طرح در ماه رمضان، کتاب مسطورا شامل ۳۰ آیه قرآن کریم تهیه و میان فعالان و مجموعه های فرهنگی استان توزیع و محتواهای متنوعی در قالب های کلیپ، پادکست، موشن گرافیک، پوستر و … برای مخاطبان در گروه های سنی مختلف تولید شده است. پیش بینی می شود ۲۰۰ هزار نفر در البرز در این طرح شرکت کنند.
حجت الاسلام ولایی برحق عنوان کرد: در راستای اجرای این طرح تلاش میشود در محافل جزءخوانی قرآن در مساجد مفاهیمی را با محوریت آیه های مختلف و مرتبط قرآن به زبانهای مختلف به مخاطب انتقال دهند تا در یک پروسه زمانی به گفتمانی در بین مردم تبدیل شود. محتواهای مربوط به این طرح به صورت روزانه در کانال مسطورا در پیام رسان ایتا بارگذاری میشود. پشتوانه اجرای این طرح متفاوت، ۶ ماه کار پژوهشی است. وی با تاکید بر اینکه دین و تکنولوژی تعارضی با یکدیگر ندارند و تکنولوژی در کنار مفاهیم دینی میتواند به نشر معارف کمک کند، از برنامه ریزی برای برگزاری حدود یک هزار حلقه جزءخوانی در مساجد، حسینیهها و بعضاً جلسات خانگی در ماه مبارک رمضان خبر داد و خاطرنشان کرد: تلاش میشود در کنار جزءخوانی، معارف هم انتقال یابند. قرار است محتواهای مناسبی از سوی سازمان تبلیغات با محوریت طرح مسطورا به مربیان این محافل منتقل شود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان البرز برگزاری محافل قرائت قرآن کریم در مساجد پس از افطار را دیگر برنامه پیش بینی شده برای ماه مبارک رمضان عنوان کرد و از اجرای ویژه برنامه سر سفره کریم به صورت محله ای در روز نیمه ماه رمضان خبر داد و اضافه کرد: این برنامه شامل دو بخش است که در یکی از آنها در این روز تنور نانواییها به عشق امام حسن مجتبی (ع) توسط مردم خریداری میشود و نه فقط فقرا بلکه همه مردم میتوانند این نانها را خریداری کنند.
حجت الاسلام ولایی برحق عنوان کرد: چند سالی است که این اقدام در نانواییهای استان البرز آغاز شده اما شاید پنج تا ۱۰ درصد این واحدها به این امر مشغول هستند که از مردم درخواست میشود به عشق امام حسن مجتبی (ع) در این طرح مشارکت کنند. دومین اقدام در این طرح و پویش مواسات است که در این راستا بستههای معیشتی از سوی هیأتها و مساجد در آن روز میان نیازمندان توزیع می شود. ویژه برنامههایی نیز برای شبهای قدر برنامه ریزی شده است.
وی ضمن درخواست از مردم مؤمن و متدین البرز جهت استفاده از ظرفیتهای موجود برای حفظ حرمت ماه مبارک رمضان اظهار کرد: پیشنهادی نیز مطرح شده مبنی بر اینکه در روز ۱۳ به در سفرههای افطار در پارکهای استان برپا شود و افراد متدین برای این امر پیش قدم شوند تا از این طریق هم سنت روز طبیعت به جا آورده و هم حرمت ماه مبارک رمضان بیشتر حفظ شود که در این راستا برخی محلهها و هیأتها اعلام آمادگی کردهاند.